Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Braiseret mørbrad af gris med rødder
Braiseret mørbrad af gris med rødder
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
600 g svinemørbrader
25 g smør
1 dl frisk timian, hakket
100 g rødløg i både
200 g porrer i tykke ringe
200 g gulerødder med top
200 g kartofler, let kogte
2 dl grøntsagsbouillon
3 bægre flødefraiche
2 spsk grov sennep
1 tsk salt
friskkværnet peber
200 g rødbeder, forkogte
pynt:
1 dl kruspersille, hakket
Sådan gør du
1.
Skræl rødbeder og kog dem møre i letsaltet vand.
2.
Skær dem i mundrette stykker.
3.
Klargør mørbraden og fjern sener og fedt.
4.
Skær den ud i mundrette stykker.
5.
Varm en sauterpande op med smør og lad det bruse op.
6.
Sautér mørbradstykkerne til de er gyldne.
7.
Kom timian ved.
8.
Kom rødløgsbåde, porrestykker, gulerødder og kartofler i sammen med kødet.
9.
Lad det hele småsimre i 5 min.
10.
Kom grøntsagsbouillon og flødefraiche ved.
11.
Lad det koge videre i 10 min.
12.
Smag retten til med grov sennep, salt og peber.
13.
Vend de kogte rødbeder i og pynt med hakket persille.
Grøntsager
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13655 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
548 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
19.6 %
6.3 g
Kulhydrat:
13.1 %
4.2 g
Fedt:
67.3 %
10.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;