Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Braiseret lammebov med citron & timian

Bedømmelse (2)
90-120 min
4 personer

Ingredienser

1 lammebov med ben (ca. 1,2 kg)
2 spsk olivenolie
10 fed hvidløg delt i kvarte
2 løg i store tern
3 gulerødder i tykke mønter
1 spsk hakkede rosmarinnåle
Revet skal af 1 citron
2 kviste timian
400 g hakkede flåede tomater
1 glas rødvin
2 dl vand
4 spsk Touch of Taste kalv
Om råvarerne

Del boven i 4-5 stykker eller bed slagteren gøre det, han gør det gerne.

Varm olien i en stor stegegryde og steg kødet, til det har taget lidt farve.

Tag det op og krydr det med salt og peber.

Kom hvidløg, løg og gulerødder i gryden og lad også det få lidt farve.

Kom kødet tilbage i gryden, tilsæt rosmarin, citronskal, timian, flåede tomater og rødvin.

Bring retten i kog og lad det koge for ganske svag varme i 1½ time under låg.

Spæd med vand/bouillon undervejs og vend kødet ved samme lejlighed.

Del boven i 4-5 stykker eller bed slagteren gøre det, han gør det gerne.

Varm olien i en stor stegegryde og steg kødet, til det har taget lidt farve.

Tag det op og krydr det med salt og peber.

Kom hvidløg, løg og gulerødder i gryden og lad også det få lidt farve.

Kom kødet tilbage i gryden, tilsæt rosmarin, citronskal, timian, flåede tomater og rødvin.

Bring retten i kog og lad det koge for ganske svag varme i 1½ time under låg.

Spæd med vand/bouillon undervejs og vend kødet ved samme lejlighed.