Braiserede fadkoteletter med tomat og spinat

fork and spoon
Tilbehør
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g fadkoteletter

Salt og sort peber

1 spsk olivenolie

1 fed hvidløg

200 g frisk spinat
1-2 kviste rosmarin

1 dåse flåede tomater

1 pakke bønnepasta eller frisk pasta

Tilbehør: parmesanost

Sådan gør du

Krydr kødet med salt og peber. Brun dem i olie i en sauterpande og tag dem op. Hak hvidløg fint og kom det i panden sammen med spinat. Lad spinaten falde lidt sammen og tilsæt så rosmarin og tomater i.
Kom kødet tilbage i panden og lad det simre i 10 min, mens du koger pastaen efter pakkens anvisning.

 

Energi pr. person: 1921KJ/459Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 15,2 g.
Kulhydrat: 4,8 g.
Fedt: 5,8 g.