Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Braiserede fadkoteletter med tomat og spinat
Braiserede fadkoteletter med tomat og spinat
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
500 g grisekoteletter (fadkotelet)
salt og sort peber
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
200 g frisk spinatblade
2 friske rosmarinkviste
1 dåse flåede tomater
1 plade frisk pasta
tilbehør: parmesanost
SÅDAN GØR DU
1.
Krydr kødet med salt og peber.
2.
Brun dem i olie i en sauterpande og tag dem op.
3.
Hak hvidløg fint og kom det i panden sammen med spinat.
4.
Lad spinaten falde lidt sammen og tilsæt så rosmarin og tomater i.
5.
Kom kødet tilbage i panden og lad det simre i 10 min, mens du koger pastaen efter pakkens anvisning.
Tilbehør
Svin
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5407 kj / 1292 kcal
Næringsindhold pr. 100g
459 kj / 110 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
36.5 %
9.9 g
Kulhydrat:
12.7 %
3.4 g
Fedt:
50.8 %
6.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;