HjemOpskrifterBraiserede fadkoteletter med tomat og spinat

Braiserede fadkoteletter med tomat og spinat

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g grisekoteletter (fadkotelet)
  • salt og sort peber
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 200 g frisk spinatblade
  • 2 rosmarinkviste
  • 1 dåse flået tomat
  • 1 plade frisk pasta
  • tilbehør: parmesanost

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Krydr kødet med salt og peber.

  • 2.
    Brun dem i olie i en sauterpande og tag dem op.

  • 3.
    Hak hvidløg fint og kom det i panden sammen med spinat.

  • 4.
    Lad spinaten falde lidt sammen og tilsæt så rosmarin og tomater i.

  • 5.
    Kom kødet tilbage i panden og lad det simre i 10 min, mens du koger pastaen efter pakkens anvisning.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4095 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
348 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 47.6 %9.7 g
Kulhydrat: 10.9 %2.2 g
Fedt: 41.5 %3.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;