Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Braiserede fadkoteletter med tomat og spinat

Ingen bedømmelser endnu
30-60 min
4 personer

Ingredienser

500 g fadkoteletter

Salt og sort peber

1 spsk olivenolie

1 fed hvidløg

200 g frisk spinat
1-2 kviste rosmarin

1 dåse flåede tomater

1 pakke bønnepasta eller frisk pasta


Tilbehør: parmesanost

Om råvarerne

Krydr kødet med salt og peber. Brun dem i olie i en sauterpande og tag dem op. Hak hvidløg fint og kom det i panden sammen med spinat. Lad spinaten falde lidt sammen og tilsæt så rosmarin og tomater i.
Kom kødet tilbage i panden og lad det simre i 10 min, mens du koger pastaen efter pakkens anvisning.

 

Energi pr. person: 1921KJ/459Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 15,2 g.
Kulhydrat: 4,8 g.
Fedt: 5,8 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Krydr kødet med salt og peber. Brun dem i olie i en sauterpande og tag dem op. Hak hvidløg fint og kom det i panden sammen med spinat. Lad spinaten falde lidt sammen og tilsæt så rosmarin og tomater i.
Kom kødet tilbage i panden og lad det simre i 10 min, mens du koger pastaen efter pakkens anvisning.

 

Energi pr. person: 1921KJ/459Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 15,2 g.
Kulhydrat: 4,8 g.
Fedt: 5,8 g.