HjemOpskrifterBraiserede fadkoteletter med tomat og spinat

Braiserede fadkoteletter med tomat og spinat

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g grisekoteletter (fadkotelet)
  • salt og sort peber
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 200 g frisk spinatblade
  • 2 friske rosmarinkviste
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 plade frisk pasta
  • tilbehør: parmesanost

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Krydr kødet med salt og peber.

  • 2.
    Brun dem i olie i en sauterpande og tag dem op.

  • 3.
    Hak hvidløg fint og kom det i panden sammen med spinat.

  • 4.
    Lad spinaten falde lidt sammen og tilsæt så rosmarin og tomater i.

  • 5.
    Kom kødet tilbage i panden og lad det simre i 10 min, mens du koger pastaen efter pakkens anvisning.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5407 kj / 1292 kcal
Næringsindhold pr. 100g
459 kj / 110 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 36.5 %9.9 g
Kulhydrat: 12.7 %3.4 g
Fedt: 50.8 %6.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;