Brændende kærlighed med stegt flæsk og ristede asparges og forårsløg

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Brændende kærlighed med stegt flæsk og ristede asparges og forårsløg
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 kg kartofler

2 dl letmælk

25 g smør

Salt og sort peber

500 g stegeflæsk

1 bundt grønne asparges

1 bundt forårsløg

1 spsk. smør

1 håndfuld kruspersille

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og kog dem helt møre i usaltet vand. Lun mælken og smelt smørret. Mos kartoflerne sammen med den lune mælk og kom 25 g smør i. Smag til med salt. Steg flæsket sprødt på en tør pande, ca. 10 min. pr. side. Bræk den træede ende af aspargesene og skær dem i skiver på skrå. Skær forårsløg i tykke skiver på skrå. Smelt 1 spsk. smør på en ren pande og kom asparges og forårsløg på. Steg dem ved middel varme i ca. 5 min. Server kartoffelmosen toppet med asparges og forårsløg, stegt flæsk og et drys hakket persille.

 

Energi pr. person: 2866KJ/685Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,6 g.
Kulhydrat: 8,9 g.
Fedt: 7,8 g.