HjemOpskrifterBourbonmarineret ørred med grønt – ”Drunken Trout”

Bourbonmarineret ørred med grønt – ”Drunken Trout”

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 små ørreder
  • 1 dl whisky
  • 1 dl Arla Karolines Køkken® Vaniljesauce med bourbon vanilje
  • 0.5 dl sojasauce
  • 0.5 dl brun farin
  • 1 spsk worcestershiresauce
  • 1 dl barbecuesauce
  • skal og saft fra 1 limefrugt
  • salt og kværnet sort peber
    grønt:
    • 1 romainesalat plukket i grove stykker
    • 0.5 dansk spidskål skåret i grove stykker
      dressing
      • 3 spsk rapsolie
      • 3 spsk vindruekerneolie
      • 1 pasteuriseret æggeblomme
      • 1 spsk æbleeddike
      • salt og sort peber
      • 250 g cherrytomater i halve

      Sådan gør du

      • 1.
        Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.

      • 2.
        Gnid fisken ind i marinaden og lad den trække i marinaden i et par timer på køl.

      • 3.
        Tør overskydende marinade af fisken og pensl med olie.

      • 4.
        Grill fisken på grillen i ca. 4-5 minutter på hver side.

      • 5.
        Pisk alle ingredienserne til dressingen til en cremet konsistens.

      • 6.
        Vend forsigtigt dressingen med salaten og servér med fisk og halve tomater.

      Næringsindhold:
      Energiindhold for hele retten:
      7030 kj / kcal
      Næringsindhold pr. 100g
      457 kj / 0 kcal
      Energifordeling
      ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
      Fiber: 1.3 g
      Protein: 6 %1.6 g
      Kulhydrat: 27.7 %7.4 g
      Fedt: 52.6 %6.5 g
      Alkohol: 13.7 %2.1 g
      ;