Bourbonmarineret ørred med grønt – ”Drunken Trout”

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 små ørreder
1 dl Bourbon
½ dl sojasauce
½ dl brun farin
1 spsk. Worchester-shiresauce
1 dl Baby Rays Honey Chipotle BBQ Sauce
Fintrevet skal og saften fra 1 lime
Salt og kværnet sort peber

Grønt:
1 romainesalat plukket i grove stykker
½ dansk spidskål skåret i grove stykker

Dressing:
3 spsk. rapsolie
3 spsk. vindruekerneolie
1 past. æggeblomme
1 spsk. æbleeddike
Salt og peber
250 g cherrytomater i halve

Sådan gør du

Bland alle ingredienserne til marinaden sammen. Gnid fisken ind i marinaden og lad den trække i marinaden i et par timer på køl. Tør overskydende marinade af fisken og pensl med olie. Grill fisken på grillen i ca. 4-5 minutter på hver side.

Pisk alle ingredienserne til dressingen til en cremet konsistens. Vend forsigtigt dressingen med salaten og servér med fisk og halve tomater.