HjemOpskrifterBourbonmarineret ørred med grønt – ”Drunken Trout”

Bourbonmarineret ørred med grønt – ”Drunken Trout”

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 små ørreder
  • 1 dl whisky
  • 1 dl Arla Karolines Køkken® Vaniljesauce med bourbon vanilje
  • ½ dl sojasauce
  • ½ dl brun farin
  • 1 spsk worcestershiresauce
  • 1 dl barbecuesauce
  • skal og saft fra 1 limefrugt
  • salt og sort peber
grønt:
  • 1 romainesalat plukket i grove stykker
  • ½ dansk spidskål skåret i grove stykker
dressing
  • 3 spsk rapsolie
  • 3 spsk vindruekerneolie
  • 1 pasteuriseret æggeblomme
  • 1 spsk æbleeddike
  • salt og sort peber
  • 250 g cherrytomater i halve

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.

  • 2.
    Gnid fisken ind i marinaden og lad den trække i marinaden i et par timer på køl.

  • 3.
    Tør overskydende marinade af fisken og pensl med olie.

  • 4.
    Grill fisken på grillen i ca. 4-5 minutter på hver side.

  • 5.
    Pisk alle ingredienserne til dressingen til en cremet konsistens.

  • 6.
    Vend forsigtigt dressingen med salaten og servér med fisk og halve tomater.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7084 kj / 1693 kcal
Næringsindhold pr. 100g
460 kj / 110 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 6.2 %1.7 g
Kulhydrat: 25.8 %7.0 g
Fedt: 52.8 %6.6 g
Alkohol: 15.2 %2.3 g
;