HjemOpskrifterBourbon BBQ ribs med gorgonzola-coleslaw

Bourbon BBQ ribs med gorgonzola-coleslaw

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 tsk groft salt
  • 1 kg ribben fra gris
  • tsk 1 portion bourbon barbecuesauce
coleslaw:
  • g 1/4 lilla spidskål
  • 200 g gulerødder
  • 2 æbler
  • 1 bundt kruspersille
  • 100 g økologisk creme fraiche 9%
  • 2 spsk grov, mild sennep
  • 100 g gorgonzola
  • salt og friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Forkog ribsene i saltet vand i 30 min ved svag varme.

  • 2.
    Tag dem op af vandet og lad dem køle af.

  • 3.
    Pensl kødet med bbq sauce og grill ribsene 10 min pr side.

  • 4.
    Smør med mere bbq sauce undervejs.

  • 5.
    Til coleslaw snittes kålen fint og gulerødder rives groft.

  • 6.
    Skær æblerne i tynde både.

  • 7.
    Hak persillen og bland det hele sammen.

  • 8.
    Rør en dressing af creme fraiche og sennep og smuldr gorgonzola i.

  • 9.
    Smag til med salt og peber og vend dressingen sammen med salaten.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14200 kj / 3394 kcal
Næringsindhold pr. 100g
827 kj / 198 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 23.6 %11.5 g
Kulhydrat: 5.5 %2.7 g
Fedt: 70.9 %15.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;