HjemOpskrifterBourbon BBQ ribs med gorgonzola-coleslaw

Bourbon BBQ ribs med gorgonzola-coleslaw

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 tsk groft salt
  • 1 kg ribben fra gris
  • 1 portion bourbon barbecuesauce
    coleslaw:
    • 1/4 lilla spidskål
    • 200 g gulerødder
    • 2 æbler
    • 1 bundt kruspersille
    • 100 g økologisk creme fraiche 9%
    • 2 spsk grov, mild sennep
    • 100 g gorgonzola
    • salt og friskkværnet peber

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Forkog ribsene i saltet vand i 30 min ved svag varme.

    • 2.
      Tag dem op af vandet og lad dem køle af.

    • 3.
      Pensl kødet med bbq sauce og grill ribsene 10 min pr side.

    • 4.
      Smør med mere bbq sauce undervejs.

    • 5.
      Til coleslaw snittes kålen fint og gulerødder rives groft.

    • 6.
      Skær æblerne i tynde både.

    • 7.
      Hak persillen og bland det hele sammen.

    • 8.
      Rør en dressing af creme fraiche og sennep og smuldr gorgonzola i.

    • 9.
      Smag til med salt og peber og vend dressingen sammen med salaten.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    14205 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    827 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 0.7 g
    Protein: 23.5 %11.4 g
    Kulhydrat: 5.9 %2.9 g
    Fedt: 70.6 %15.8 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;