4 personer
1000 g svineribben
1 tsk groft salt
1 portion bourbon bbq sauce
¼ rød spidskål
200 g gulerødder
2 æbler
1 lille potte persille
100 g creme fraiche 9 %
2 spsk sød sennep
100 g gorgonzola
Salt og peber
Forkog ribsene i saltet vand i 30 min ved svag varme. Tag dem op af vandet og lad dem køle af. Pensl kødet med bbq sauce og grill ribsene 10 min pr side. Smør med mere bbq sauce undervejs.
Til coleslaw snittes kålen fint og gulerødder rives groft. Skær æblerne i tynde både. Hak persillen og bland det hele sammen. Rør en dressing af creme fraiche og sennep og smuldr gorgonzola i. Smag til med salt og peber og vend dressingen sammen med salaten.
Energi pr. person:
2970KJ/709Kcal
Næringsindhold pr. 100g
Protein: 7,7g
Kulhydrat: 12g
Fedt: 9,7g