Bourbon BBQ ribs med gorgonzola-coleslaw

0-30 min
4 personer

Ingredienser

1000 g svineribben
1 tsk groft salt
1 portion bourbon bbq sauce

Coleslaw

¼ rød spidskål
200 g gulerødder
2 æbler
1 lille potte persille
100 g creme fraiche 9 %
2 spsk sød sennep
100 g gorgonzola
Salt og peber

Forkog ribsene i saltet vand i 30 min ved svag varme. Tag dem op af vandet og lad dem køle af. Pensl kødet med bbq sauce og grill ribsene 10 min pr side. Smør med mere bbq sauce undervejs.

Til coleslaw snittes kålen fint og gulerødder rives groft. Skær æblerne i tynde både. Hak persillen og bland det hele sammen. Rør en dressing af creme fraiche og sennep og smuldr gorgonzola i. Smag til med salt og peber og vend dressingen sammen med salaten.

Energi pr. person:
2970KJ/709Kcal

Næringsindhold pr. 100g
Protein: 7,7g
Kulhydrat: 12g
Fedt: 9,7g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Forkog ribsene i saltet vand i 30 min ved svag varme. Tag dem op af vandet og lad dem køle af. Pensl kødet med bbq sauce og grill ribsene 10 min pr side. Smør med mere bbq sauce undervejs.

Til coleslaw snittes kålen fint og gulerødder rives groft. Skær æblerne i tynde både. Hak persillen og bland det hele sammen. Rør en dressing af creme fraiche og sennep og smuldr gorgonzola i. Smag til med salt og peber og vend dressingen sammen med salaten.

Energi pr. person:
2970KJ/709Kcal

Næringsindhold pr. 100g
Protein: 7,7g
Kulhydrat: 12g
Fedt: 9,7g