Bountybar

fork and spoon
Brød og kager
clock
0-30 min
Bountybar
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

Fyld

1 dåse kokosmælk

50 g kokosmel

50 g kokosfibermel

2 spsk honning

 

Chokoladeovertræk

250 g god mørk chokolade 70-80% (eller anvend EASIS mørk chokolade)

1 spsk kokosolie

Lidt kokosflager

 

Sådan gør du

Stil din kokosmælk i køleskabet en times tid, så kokosfedtet fylder til tops (det er kun dette, du skal bruge). Rist kokosmel af på en tør pande. Rør det fede fra kokosmælken sammen med kokosfibermel, ristet kokosmel og honning. Tilsæt evt. lidt af kokossaften fra dåsen, hvis massen er lidt for hård. Pres kokosmassen ned i nogle miniforme eller hvad du evt. har. Stil barerne på frost i mindst 3 timer eller 
gerne natten over (eller til du skal bruge dem).

Smelt chokoladen og tilsæt kokosoile. Kom chokoladen op i en høj kande eller 
glas, og dyb de frosne kokosbarer heri. Pynt dem med lidt kokosflager. 

 

Energi pr. person: 1623,8 KJ/387,9 Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 7,3 g.

Kulhydrat: 15,7 g.

Fedt: 38,1 g.