Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Bountybar
Bountybar
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
fyld:
1 dåse kokosmælk
50 g kokosmel
50 g kokosfibermel
2 spsk honning
chokoladeovertræk:
250 g mørk chokolade (ca. 70% kakao)
1 spsk kokosolie
lidt kokosflager
SÅDAN GØR DU
1.
Stil din kokosmælk i køleskabet en times tid, så kokosfedtet fylder til tops (det er kun dette, du skal bruge).
2.
Rist kokosmel af på en tør pande.
3.
Rør det fede fra kokosmælken sammen med kokosfibermel, ristet kokosmel og honning.
4.
Tilsæt evt. lidt af kokossaften fra dåsen, hvis massen er lidt for hård.
5.
Pres kokosmassen ned i nogle miniforme eller hvad du evt. har.
6.
Stil barerne på frost i mindst 3 timer eller gerne natten over (eller til du skal bruge dem).
7.
Smelt chokoladen og tilsæt kokosoile.
8.
Kom chokoladen op i en høj kande eller glas, og dyb de frosne kokosbarer heri.
9.
Pynt dem med lidt kokosflager.
Brød og kager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11238 kj / 2686 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1414 kj / 338 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.7 g
Protein:
5 %
4.2 g
Kulhydrat:
31.6 %
26.3 g
Fedt:
63.4 %
24.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;