Bountybar

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
fyld:
  • 1 dåse kokosmælk
  • 50 g kokosmel
  • 50 g kokosfibermel
  • 2 spsk honning
chokoladeovertræk:
  • 250 g mørk chokolade (ca. 70% kakao)
  • 1 spsk kokosolie
  • lidt kokosflage

Sådan gør du

  • 1.
    Stil din kokosmælk i køleskabet en times tid, så kokosfedtet fylder til tops (det er kun dette, du skal bruge).

  • 2.
    Rist kokosmel af på en tør pande.

  • 3.
    Rør det fede fra kokosmælken sammen med kokosfibermel, ristet kokosmel og honning.

  • 4.
    Tilsæt evt. lidt af kokossaften fra dåsen, hvis massen er lidt for hård.

  • 5.
    Pres kokosmassen ned i nogle miniforme eller hvad du evt. har.

  • 6.
    Stil barerne på frost i mindst 3 timer eller gerne natten over (eller til du skal bruge dem).

  • 7.
    Smelt chokoladen og tilsæt kokosoile.

  • 8.
    Kom chokoladen op i en høj kande eller glas, og dyb de frosne kokosbarer heri.

  • 9.
    Pynt dem med lidt kokosflager.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12516 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1551 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 3.8 %3.5 g
Kulhydrat: 29.1 %26.5 g
Fedt: 67.1 %28.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;