Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Julefrokost
Romantisk Valentinsmenu
Tyroler-buffet
Nytårsmenu
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Bondesalat med kogte kartofler, pocheret æg, croutoner, grønkål og grøn mayo
Bondesalat med kogte kartofler, pocheret æg, croutoner, grønkål og grøn mayo
Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
250 g daggammelt brød
2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
1 spsk frisk rosmarin
80 g frisk kørvel (1 lille håndfuld)
7 spsk tørret estragon (1 lille håndfuld)
1 æggeblomme
1 tsk dijonsennep
1 spsk hvidvinseddike
350 g grønkål
300 g kolde kogte kartofler
saft fra 0.5 citron (usprøjtet)
4 store æg
Sådan gør du
1.
Skær brødet i store tern og vend med olivenolie, knust hvidløg og rosmarin.
2.
Krydr med salt og peber og bred dem ud på en bageplade med bagepapir.
3.
Bag dem sprøde i ovnen i 8-10 min. ved 180°C.
4.
Til mayonnaise blendes olien med kørvel og estragon.
5.
Rør æggeblomme sammen med sennep og hæld krydderolien langsomt i, mens der piskes, indtil mayonnaisen tykner.
6.
Smag til med eddike, salt og peber.
7.
Snit grønkålen fint og bland med skivede kartofler og citronsaft.
8.
Smag til med lidt salt og peber.
9.
Fyld en sauterpande halvt op med vand og bring det til kogepunktet, så det simrekoger.
10.
Slå et æg ad gangen ud i en kop og hæld det forsigtigt ned i vandet.
11.
Lad æggene simre i 4 min.
12.
Tag dem op med en hulske og dup tørre med køkkenrulle.
13.
Server salaten med croutoner, mayonnaise og lune pocherede æg.
SPISETID opskrift
Salater
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6761 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
509 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.6 g
Protein:
18.4 %
5.5 g
Kulhydrat:
47.1 %
14.1 g
Fedt:
34.5 %
4.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;