4 personer
350 g afskallede edamamebønner
1 dåse kikærter
0,5 dl vand
1 citron
Salt og peber
2 avocadoer
200 g tomater
½ agurk
1 håndfuld frisk koriander
1 lime
3 spsk. olivenolie
1 tsk. chiliflager (evt. ekstra til drys)
1 lille fed hvidløg
Tag en tredjedel af edamamebønnerne fra til servering og blend resten af dem med kikærter sammen med vand. Smag puréen til med citronsaft, salt og peber og kom den i et fad. Skær avocadoen i skiver og del tomaterne i både. Skær agurken i skiver eller tern. Bland grøntsagerne med de resterende edamamebønner og hæld over puréen. Kom koriander, saft af limen, olivenolie, chiliflager og hvidløg i en blender med lidt salt og blend til en dressing. Hæld dressingen over salaten.
Energi pr. person: 1646KJ/393Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,5 g.
Kulhydrat: 8,8 g.
Fedt: 7,9 g.