HjemOpskrifterBocadillos med romescosauce

Bocadillos med romescosauce

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
romescosauce
  • 100 g cherrytomater
  • 2 peberfrugter
  • 3 spsk olivenolie
  • salt & sort peber
  • 75 g afskallede mandler
  • 1 spsk sherryeddike eller rødvinseddike
  • salt & sort peber
  • 8 miniflutes eller kuvertbrød eller 1 stort flute
  • 150 g skinke eller salami, gerne lufttørret eller kogt trøffelskinke
  • 100 g manchego

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Halver tomaterne og skær peberfrugt i brede strimler.

  • 2.
    Vend dem med 1 spsk. olivenolie i en bradepande med bagepapir.

  • 3.
    Krydr med salt og peber og steg dem i ovnen i 15 min. ved 180°C.

  • 4.
    Kom mandlerne ved og steg videre i 8-10 min. til mandlerne er lysebrune.

  • 5.
    Kom tomater, peberfrugter og mandler i en skål og blend det med en stavblender sammen med resten af olien.

  • 6.
    Smag til med eddike, salt og peber.

  • 7.
    Lun brødene og flæk dem.

  • 8.
    Smør dem med romesco sauce og læg dem sammen med skinke og manchego.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11085 kj / 2649 kcal
Næringsindhold pr. 100g
907 kj / 217 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.2 g
Protein: 16.7 %8.9 g
Kulhydrat: 39.8 %21.2 g
Fedt: 43.5 %10.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;