Bocadillos med romescosauce

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Bocadillos med romescosauce
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Romescosauce:

100 g cherrytomater

2 røde peberfrugter

3 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

75 g mandler, afskallede

1 spsk. sherryeddike eller rødvinseddike

Salt og sort peber

 

8 miniflutes eller kuvertbrød eller 1 stort flute.

150 g skinke eller salami, gerne lufttørret eller kogt trøffelskinke.

100 g manchego

Sådan gør du

Halver tomaterne og skær peberfrugt i brede strimler. Vend dem med 1 spsk. olivenolie i en bradepande med bagepapir. Krydr med salt og peber og steg dem i ovnen i 15 min. ved 180°C. Kom mandlerne ved og steg videre i 8-10 min. til mandlerne er lysebrune. Kom tomater, peberfrugter og mandler i en skål og blend det med en stavblender sammen med resten af olien. Smag til med eddike, salt og peber. Lun brødene og flæk dem. Smør dem med romesco sauce og læg dem sammen med skinke og manchego.

Energi pr. person: 2291KJ/547Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,6 g.
Kulhydrat: 15,6 g.
Fedt: 12,4 g.