Blondies med rocky road og Dumle karamelsauce

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Blondies med rocky road og Dumle karamelsauce
Del med en ven

Ingredienser

8 personer

75 g smør

175 g hvid chokolade

3 æg

125 g sukker

175 g hvedemel

½ tsk. vaniljepulver

 

Topping:

75 g Dumle

50 g saltede ristede peanuts

20 g mini skumfiduser

 

Karamelsauce:

75 g Dumle

1 dl piskefløde

Sådan gør du

Smelt smør med hvid chokolade og lad det køle en smule af.

Rør æggene sammen med sukker og tilsæt chokoladeblandingen, hvedemel og vanilje. Kom dejen i en smurt form på ca. 20x30 cm og bag i 25 min. ved 175°C. Lad kagen køle af.

Til topping hakkes 75 g Dumle groft sammen med peanuts. Bland skumfiduser i og fordel fyldet over kagen. Til sauce smeltes 50 g Dumle med piskefløde til du har en glat karamelsauce. Lad den køle lidt af, så den tykner og pynt kagen med den inden den skæres i firkantede stykker.

 

Energi pr. person: 998KJ/239Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 7,4 g.

Kulhydrat: 39,6 g.

Fedt: 25,1 g