8 personer
75 g smør
175 g hvid chokolade
3 æg
125 g sukker
175 g hvedemel
½ tsk. vaniljepulver
Topping:
75 g Dumle
50 g saltede ristede peanuts
20 g mini skumfiduser
Karamelsauce:
75 g Dumle
1 dl piskefløde
Smelt smør med hvid chokolade og lad det køle en smule af.
Rør æggene sammen med sukker og tilsæt chokoladeblandingen, hvedemel og vanilje. Kom dejen i en smurt form på ca. 20x30 cm og bag i 25 min. ved 175°C. Lad kagen køle af.
Til topping hakkes 75 g Dumle groft sammen med peanuts. Bland skumfiduser i og fordel fyldet over kagen. Til sauce smeltes 50 g Dumle med piskefløde til du har en glat karamelsauce. Lad den køle lidt af, så den tykner og pynt kagen med den inden den skæres i firkantede stykker.
Energi pr. person: 998KJ/239Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,4 g.
Kulhydrat: 39,6 g.
Fedt: 25,1 g