HjemOpskrifterBlondies med rocky road og Dumle karamelsauce

Blondies med rocky road og Dumle karamelsauce

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 75 g smør
  • 175 g hvid chokolade
  • 3 æg
  • 175 g sukker
  • ½ tsk vaniljesukker
topping:
  • 75 g Dumle karamel
  • 50 g saltede, ristede peanuts
  • 20 g minimarshmallows
karamelsauce:
  • 1 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Smelt smør med hvid chokolade og lad det køle en smule af.

  • 2.
    Rør æggene sammen med sukker og tilsæt chokoladeblandingen, hvedemel og vanilje.

  • 3.
    Kom dejen i en smurt form på ca. 20x30 cm og bag i 25 min. ved 175°C.

  • 4.
    Lad kagen køle af.

  • 5.
    Til topping hakkes 75 g Dumle groft sammen med peanuts.

  • 6.
    Bland skumfiduser i og fordel fyldet over kagen.

  • 7.
    Til sauce smeltes 50 g Dumle med piskefløde til du har en glat karamelsauce.

  • 8.
    Lad den køle lidt af, så den tykner og pynt kagen med den inden den skæres i firkantede stykker.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14764 kj / 3529 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1785 kj / 427 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 4.3 %4.5 g
Kulhydrat: 41.4 %43.5 g
Fedt: 54.3 %26.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;