HjemOpskrifterBlondies med rocky road og Dumle karamelsauce

Blondies med rocky road og Dumle karamelsauce

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 75 g smør
  • 175 g hvid chokolade
  • 3 æg
  • 175 g sukker
  • 0.5 tsk vaniljesukker
    topping:
    • 75 g Dumle karamel
    • 50 g saltede, ristede peanuts
    • 20 g minimarshmallows
      karamelsauce:
      • 1 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%

      Sådan gør du

      • 1.
        Smelt smør med hvid chokolade og lad det køle en smule af.

      • 2.
        Rør æggene sammen med sukker og tilsæt chokoladeblandingen, hvedemel og vanilje.

      • 3.
        Kom dejen i en smurt form på ca. 20x30 cm og bag i 25 min. ved 175°C.

      • 4.
        Lad kagen køle af.

      • 5.
        Til topping hakkes 75 g Dumle groft sammen med peanuts.

      • 6.
        Bland skumfiduser i og fordel fyldet over kagen.

      • 7.
        Til sauce smeltes 50 g Dumle med piskefløde til du har en glat karamelsauce.

      • 8.
        Lad den køle lidt af, så den tykner og pynt kagen med den inden den skæres i firkantede stykker.

      Næringsindhold:
      Energiindhold for hele retten:
      14956 kj / kcal
      Næringsindhold pr. 100g
      1806 kj / 0 kcal
      Energifordeling
      ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
      Fiber: 0.5 g
      Protein: 5.4 %5.7 g
      Kulhydrat: 38.9 %41.3 g
      Fedt: 55.7 %27.2 g
      Alkohol: 0 %0.0 g
      ;