Blommer med marcipancrumble

30-60 min
6 personer

Ingredienser

75 g koldt smør
100 g marcipan
175 g hvedemel
1 tsk bagepulver
3 spsk sukker
1 dl mælk
700 g blommer
150 g sukker
1 tsk vaniljesukker
1½ tsk rød melatin
1 spsk smør
50 g mandelflager

Smuldr smør og marcipan ud i melet. Bland bagepulver og 3 spsk sukker i og rør det sammen med mælk til en klistret dej.

Fjern stenene fra blommerne og del dem i både. Vend blommerne med 150 g sukker, vaniljesukker og melatin. Smør tærtefadet og kom frugten i. Fordel dejen over og drys med mandelflager. Bages ved 200°C i 25-30 min.

Server fx med vaniljeis eller flødeskum.

Energi pr. person: 1567KJ/374Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2 g.
Kulhydrat: 31,7 g.
Fedt: 5,5 g.

Smuldr smør og marcipan ud i melet. Bland bagepulver og 3 spsk sukker i og rør det sammen med mælk til en klistret dej.

Fjern stenene fra blommerne og del dem i både. Vend blommerne med 150 g sukker, vaniljesukker og melatin. Smør tærtefadet og kom frugten i. Fordel dejen over og drys med mandelflager. Bages ved 200°C i 25-30 min.

Server fx med vaniljeis eller flødeskum.

Energi pr. person: 1567KJ/374Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2 g.
Kulhydrat: 31,7 g.
Fedt: 5,5 g.