HjemOpskrifterBlommer med marcipancrumble

Blommer med marcipancrumble

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 100 g marcipan
  • 75 g koldt smør
  • 175 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 spsk sukker
  • 1 dl mælk
  • 700 g blommer
  • 150 spsk sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1.5 tsk melatin
  • 1 g smør
  • 50 g mandelflager

Sådan gør du

  • 1.
    Smuldr smør og marcipan ud i melet.

  • 2.
    Bland bagepulver og 3 spsk sukker i og rør det sammen med mælk til en klistret dej.

  • 3.
    Fjern stenene fra blommerne og del dem i både.

  • 4.
    Vend blommerne med 150 g sukker, vaniljesukker og melatin.

  • 5.
    Smør tærtefadet og kom frugten i.

  • 6.
    Fordel dejen over og drys med mandelflager.

  • 7.
    Bages ved 200°C i 25-30 min.

  • 8.
    Server fx med vaniljeis eller flødeskum.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12967 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
917 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.9 g
Protein: 6.2 %3.4 g
Kulhydrat: 59.7 %32.2 g
Fedt: 34.1 %8.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;