Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Blomkålssteaks med sprødt drys, ristet gulerodscreme og couscous (vegansk)
Blomkålssteaks med sprødt drys, ristet gulerodscreme og couscous (vegansk)
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
500 g gulerødder
3 spsk olivenolie
1 tsk hel spidskommen
salt og sort peber
1 blomkål
0.5 tsk tørret chiliflage
50 g mandler
2 spsk solsikkekerner
3 dl vand
3 dl couscousgryn
1 dl mynte
Sådan gør du
1.
Tænd ovnen på 225 gr.
2.
Skræl gulerødderne og skær dem i grove stykker.
3.
Vend dem med 1 spsk. olivenolie, spidskommen og lidt salt og peber og kom dem i et ovnfast fad.
4.
Sæt blomkålen med stokken nedad på et skærebræt og skær den i 5-6 tykke skiver.
5.
Pensl blomkålen på begge sider med 2 spsk. olivenolie og drys med chili, salt og peber.
6.
Læg blomkålen i en bradepande med bagepapir og bradepanden med alufolie.
7.
Sæt både gulerødder og blomkål i ovnen og bag i 10 min.
8.
Fjern folien fra blomkålen og steg videre i 10 min.
9.
Vend så forsigtigt blomkålen og steg færdig i 10 min.
10.
Drys hakkede mandler og solsikkekerner over de sidste 5 min af stegetiden.
11.
Imens kommes vand i en gryde sammen med en smule salt.
12.
Når vandet koger, tilsættes couscous.
13.
Sluk for varmen, kom låg på og lad couscous’en trække i 10 min.
14.
Brug en gaffel til at løsne den op.
15.
Kom de bagte gulerødder i en blender og blend dem til en creme.
16.
Smag til om der mangler salt.
17.
Server sammen med blomkålssteaks og couscous og et drys hakket mynte.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
SPISETID opskrift
Vegetar
Dip og dressinger
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7799 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
467 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.9 g
Protein:
13 %
3.6 g
Kulhydrat:
48.5 %
13.3 g
Fedt:
38.5 %
4.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;