Blomkålskarry med kokos, kikærter, spinat og rejer

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 blomkål
2 spsk finthakket ingefær
1 fed hvidløg
1 spsk vindruekerneolie
2 spsk karrypulver
250 g frisk spinat
1 dåse kikærter
1 dåse kokosmælk
250 g rejer
Salt.
Tilbehør: 3 spsk kokosmel og limebåde. 

Sådan gør du

Del blomkålen i små buketter. Varm olien i en gryde og kom blomkål i. Steg det et par minutter til det begynder at tage farve. Tilsæt så ingefær og finthakket hvidløg samt karry og rør rundt. Kom spinaten i sammen med kikærter og kokosmælk. Lad retten simre i 10 min. Hæld lagen fra rejerne og kom dem i retten. Smag til med salt. Server med drys af kokosmel og limebåde.

Energi pr. person: 1732KJ/414Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,4 g.
Kulhydrat: 4,6 g.
Fedt: 5,6 g.