HjemOpskrifterBlomkålskarry med kokos, kikærter, spinat og rejer

Blomkålskarry med kokos, kikærter, spinat og rejer

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 blomkål
  • 2 spsk finthakket frisk ingefær
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk vindruekerneolie
  • 2 spsk karry
  • 250 g hel spinat
  • 1 dåse kikært
  • 1 dåse kokosmælk
  • 250 g rejer
  • havsalt
    tilbehør:
    • 3 spsk kokosmel
    • limefrugt skåret i både

    Sådan gør du

    • 1.
      Del blomkålen i små buketter.

    • 2.
      Varm olien i en gryde og kom blomkål i.

    • 3.
      Steg det et par minutter til det begynder at tage farve.

    • 4.
      Tilsæt så ingefær og finthakket hvidløg samt karry og rør rundt.

    • 5.
      Kom spinaten i sammen med kikærter og kokosmælk.

    • 6.
      Lad retten simre i 10 min.

    • 7.
      Hæld lagen fra rejerne og kom dem i retten.

    • 8.
      Smag til med salt.

    • 9.
      Server med drys af kokosmel og limebåde.

    • 10.
      Energi pr. person: 1732KJ/414Kcal.

    • 11.
      Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 5,4 g.

    • 12.
      Kulhydrat: 4,6 g.

    • 13.
      Fedt: 5,6 g.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    6761 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    395 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 2.3 g
    Protein: 21.8 %5.1 g
    Kulhydrat: 18.2 %4.2 g
    Fedt: 60 %6.4 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;