HjemOpskrifterBlomkålskarry med kokos, kikærter, spinat og rejer

Blomkålskarry med kokos, kikærter, spinat og rejer

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 blomkål
  • 2 spsk finthakket frisk ingefær
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk vindruekerneolie
  • 2 spsk karry
  • 250 g hel spinat
  • 1 dåse kikærter
  • 1 dåse kokosmælk
  • 250 g rejer
  • havsalt
tilbehør:
  • 3 spsk kokosmel
  • limefrugter skåret i både

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Del blomkålen i små buketter.

  • 2.
    Varm olien i en gryde og kom blomkål i.

  • 3.
    Steg det et par minutter til det begynder at tage farve.

  • 4.
    Tilsæt så ingefær og finthakket hvidløg samt karry og rør rundt.

  • 5.
    Kom spinaten i sammen med kikærter og kokosmælk.

  • 6.
    Lad retten simre i 10 min.

  • 7.
    Hæld lagen fra rejerne og kom dem i retten.

  • 8.
    Smag til med salt.

  • 9.
    Server med drys af kokosmel og limebåde.

  • 10.
    Energi pr. person: 1732KJ/414Kcal.

  • 11.
    Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 5,4 g.

  • 12.
    Kulhydrat: 4,6 g.

  • 13.
    Fedt: 5,6 g.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7505 kj / 1794 kcal
Næringsindhold pr. 100g
399 kj / 95 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.4 g
Protein: 21.8 %5.1 g
Kulhydrat: 22.8 %5.4 g
Fedt: 55.4 %6.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;