Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Bløde tacos med bønnefyld
Bløde tacos med bønnefyld
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
bønnefyld:
100 g tørrede røde kidneybønner
5 dl grøntsagsbouillon
0.5 rødløg
0.5 peberfrugt
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
salt og sort peber
dressing:
1 tørret frisk chili
2 dl økologisk creme fraiche 9%
salt og sort peber
lynsyltede løg:
1 dl hvidvinseddike
100 g sukker
2 små skalotteløg
tortillas:
75 g hvedemel
10 g koldt smør
4- 5 spsk vand
1 knsp. havsalt
Sådan gør du
1.
Kom bønner i en gryde og dæk med grøntsagsbouillon.
2.
Kog under låg, til de akkurat er møre, ca. 40 min.
3.
Sigt væsken fra.
4.
Skær rødløg og peberfrugt i små tern og hak hvidløget fint.
5.
Varm olien i en gryde og kom løg og peberfrugt i sammen med bønner og hvidløg.
6.
Rist det ca. 10 min. ved middelhøj varme.
7.
Smag til med salt og peber.
8.
Rist chilien på en tør pande, så den dufter.
9.
Kom creme fraiche i en blender og tilsæt chilien.
10.
Blend det sammen og smag til med salt og peber.
11.
Kog eddike og sukker sammen til en lage.
12.
Skær skalotteløg i tynde skiver og hæld den varme lage over.
13.
Lad dem hvile i 10-15 min.
14.
Til tortillas smuldres smørret ud i melet.
15.
Kom salt i og vand i lidt ad gangen, så dejen kan samles og æltes.
16.
Lad dejen hvile i 10 min. og del den så i 8 lige store dele.
17.
Tril til kugler og rul dem ud til små pandekager med en diameter på 10-12 cm.
18.
Bag dem på en tør pande ved middelhøj varme i ca. 1 min. pr. side.
19.
Pak dem ind i et rent viskestykke.
20.
Server tortillas med bønnefyld, dressing og syltede løg.
21.
Samt evt. med limebåde og ekstra chili.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
Hovedret
Mexicansk
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6211 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
446 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
10.1 %
2.6 g
Kulhydrat:
63.8 %
16.7 g
Fedt:
26.1 %
3.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;