Blåmuslinger med bacon, fløde, tomater og pasta

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 kg blåmuslinger
3 porrer
250 g cherrytomater
125 g bacon i skiver
¼ l piskefløde
salt og sort peber
2 pakker frisk fettuccine. evt. persille

Sådan gør du

Gå muslingerne efter og kasser dem, der holder sig åbne, selv om du banker på dem.

Rens porrerne og skær dem i skiver.

Del cherrytomaterne i halve.

Steg baconen sprød i en pande og lad det trække på et par stykker køkkenrulle.

Kasser det meste af fedtet fra baconen og kom porrer og tomater i den varme pande.

Steg det et par minutter ved middel varme og krydder med salt og peber.

Kom fløden ved og tilsæt muslingerne.

Lad det koge sammen i 5 min til muslingerne åbner sig.

Kog imens pastaen efter pakkens anvisning.

Sigt vandet fra og vend pastaen med muslinger og sauce.

Pynt evt. med lidt hakket persille.

 

Energi pr. person: 3330KJ/795Kcal

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 7,8 g.

Kulhydrat: 17,7 g.

Fedt: 8,8 g.