HjemOpskrifterBlåmuslinger med bacon, fløde, tomater og pasta

Blåmuslinger med bacon, fløde, tomater og pasta

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 kg friske blåmuslinger i skal
  • 3 porrer
  • 250 g cherrytomater
  • 125 g bacon i skiver
  • ¼ liter Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • salt & sort peber
  • 500 g frisk pasta

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Gå muslingerne efter og kasser dem, der holder sig åbne, selv om du banker på dem.

  • 2.
    Rens porrerne og skær dem i skiver.

  • 3.
    Del cherrytomaterne i halve.

  • 4.
    Steg baconen sprød i en pande og lad det trække på et par stykker køkkenrulle.

  • 5.
    Kasser det meste af fedtet fra baconen og kom porrer og tomater i den varme pande.

  • 6.
    Steg det et par minutter ved middel varme og krydder med salt og peber.

  • 7.
    Kom fløden ved og tilsæt muslingerne.

  • 8.
    Lad det koge sammen i 5 min til muslingerne åbner sig.

  • 9.
    Kog imens pastaen efter pakkens anvisning.

  • 10.
    Sigt vandet fra og vend pastaen med muslinger og sauce.

  • 11.
    Pynt evt. med lidt hakket persille.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14939 kj / 3570 kcal
Næringsindhold pr. 100g
564 kj / 135 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.6 g
Protein: 24 %8.0 g
Kulhydrat: 36.6 %12.1 g
Fedt: 39.4 %6.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;