Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Blåbærsirup
Blåbærsirup
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
300 g friske eller frosne blåbær
½ dl vand
200 g rørsukker
1 vaniljestang, flækket
SÅDAN GØR DU
1.
Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og bland dem med lidt af sukkeret.
2.
Kog blåbær op med vand, rørsukker og vaniljestang under omrøring i 30 min.
3.
Skold et sylteglas og skyl det efterfølgende med Atamon.
4.
Sigt blåbærsiruppen, i en fintmasket sigte direkte over i sylteglasset.
5.
Siruppen opbevares på køl.
6.
Bruges som tilbehør til ost, morgenmadsprodukter, pandekager og brød.
7.
Tip! Siruppen kan bruges som tilbehør til morgenmadsprodukter, pandekager, brød eller ost - prøv fx Pecorinoost med rugbrødschips og blåbærsirup.
Tilbehør
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3968 kj / 948 kcal
Næringsindhold pr. 100g
715 kj / 171 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
1.4 %
0.6 g
Kulhydrat:
96.7 %
40.6 g
Fedt:
1.9 %
0.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;