HjemOpskrifterBiscotti med ingefær og chokolade

Biscotti med ingefær og chokolade

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

5 personer
antal: 25 stk.
  • 200 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 125 g rørsukker
  • 1 spsk stødt ingefær
  • revet skal af 1 appelsin
  • 100 g mørk chokolade
  • 50 g smuttede mandler
  • 50 g usaltede pistacienødder
  • 2 æg

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland hvedemel med bagepulver, rørsukker, ingefær og appelsinskal.

  • 2.
    Hak chokoladen og kom den i melblandingen sammen med mandler og pistacier.

  • 3.
    Pisk æggene let sammen.

  • 4.
    Lav en fordybning i melblandingen og hæld æggene i.

  • 5.
    Saml dejen og form den til en pølse på ca. 5 cm. bredde.

  • 6.
    Læg den på en bageplade med bagepapir og bag den i ca. 15 min. ved 170°C til den er gennembagt, men stadig virker lidt blød.

  • 7.
    Lad den køle af i 5-10 min.

  • 8.
    Brug en skarp brødkniv til at skære kagen i skiver på skrå på ca. 1½ cm. tykkelse.

  • 9.
    Læg dem tilbage på bagepladen.

  • 10.
    Sænk ovnens temperatur til 150°C og bag kagerne i 15 min.

  • 11.
    Vend dem og bag færdig i 15 min.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10545 kj / 2520 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1295 kj / 310 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.7 g
Protein: 10 %7.6 g
Kulhydrat: 60 %45.7 g
Fedt: 30 %10.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;