Biscotti med ingefær og chokolade

fork and spoon
Brød og kager
clock
60-90 min
Biscotti med ingefær og chokolade
Del med en ven

Ingredienser

5 personer

Antal: 25 stk.
 

200 g hvedemel

1 tsk bagepulver

125 g rørsukker

1 spsk stødt ingefær

Revet skal af 1 øko appelsin

100 g mørk chokolade

50 g mandler, afskallede

50 g pistacier, usaltede og afskallede

2 æg

 

Sådan gør du

Bland hvedemel med bagepulver, rørsukker, ingefær og appelsinskal. Hak chokoladen og kom den i melblandingen sammen med mandler og pistacier. Pisk æggene let sammen. Lav en fordybning i melblandingen og hæld æggene i. Saml dejen og form den til en pølse på ca. 5 cm. bredde. Læg den på en bageplade med bagepapir og bag den i ca. 15 min. ved 170°C til den er gennembagt, men stadig virker lidt blød. Lad den køle af i 5-10 min. Brug en skarp brødkniv til at skære kagen i skiver på skrå på ca. 1½ cm. tykkelse. Læg dem tilbage på bagepladen. Sænk ovnens temperatur til 150°C og bag kagerne i 15 min. Vend dem og bag færdig i 15 min.

 

Energi pr. person: 428KJ/102Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,3 g.
Kulhydrat: 47,5 g.
Fedt: 15,4 g.