Jul i MENY
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Biscotti med ingefær og chokolade

Bedømmelse (5)
60-90 min
5 personer

Ingredienser

Antal: 25 stk.
 

200 g hvedemel

1 tsk bagepulver

125 g rørsukker

1 spsk stødt ingefær

Revet skal af 1 øko appelsin

100 g mørk chokolade

50 g mandler, afskallede

50 g pistacier, usaltede og afskallede

2 æg

 

Om råvarerne

Bland hvedemel med bagepulver, rørsukker, ingefær og appelsinskal. Hak chokoladen og kom den i melblandingen sammen med mandler og pistacier. Pisk æggene let sammen. Lav en fordybning i melblandingen og hæld æggene i. Saml dejen og form den til en pølse på ca. 5 cm. bredde. Læg den på en bageplade med bagepapir og bag den i ca. 15 min. ved 170°C til den er gennembagt, men stadig virker lidt blød. Lad den køle af i 5-10 min. Brug en skarp brødkniv til at skære kagen i skiver på skrå på ca. 1½ cm. tykkelse. Læg dem tilbage på bagepladen. Sænk ovnens temperatur til 150°C og bag kagerne i 15 min. Vend dem og bag færdig i 15 min.

 

Energi pr. person: 428KJ/102Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,3 g.
Kulhydrat: 47,5 g.
Fedt: 15,4 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Biscotti med ingefær og chokolade

Bland hvedemel med bagepulver, rørsukker, ingefær og appelsinskal. Hak chokoladen og kom den i melblandingen sammen med mandler og pistacier. Pisk æggene let sammen. Lav en fordybning i melblandingen og hæld æggene i. Saml dejen og form den til en pølse på ca. 5 cm. bredde. Læg den på en bageplade med bagepapir og bag den i ca. 15 min. ved 170°C til den er gennembagt, men stadig virker lidt blød. Lad den køle af i 5-10 min. Brug en skarp brødkniv til at skære kagen i skiver på skrå på ca. 1½ cm. tykkelse. Læg dem tilbage på bagepladen. Sænk ovnens temperatur til 150°C og bag kagerne i 15 min. Vend dem og bag færdig i 15 min.

 

Energi pr. person: 428KJ/102Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,3 g.
Kulhydrat: 47,5 g.
Fedt: 15,4 g.