Biscotti med appelsin og ingefær

fork and spoon
Dessert
clock
90-120 min
Biscotti med appelsin og ingefær
Del med en ven

Ingredienser

1 personer

Antal: 50 stk.
Tid: I køleskab 60 min. Ovntid: Forbagning 25 min. Bagning ca. 15 min. Ved 175 grader.

2 æg
175 g sukker
50 g smeltet smør
150 g mandler, hele
½ dl appelsinsaft
1 stk. usprøjtet appelsin, revet skal
15 g syltet ingefær i tern
375 g hvedemel
1 tsk bagepulver
¼ tsk salt

Sådan gør du

Pisk æg og sukker skummende og vend smeltet smør i. Bland herefter mandler, appelsinsaft, appelsinskal og syltet ingefær i. Hvedemel, bagepulver og salt blades og vendes i æggeblandingen og dejen æltes sammen. Kom dejen på køl i 1 time. Dejen deles i 3 og formes til stænger. Kom hver stang på en bageplade med bagepapir og tryk dem lidt flade. Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader i 25 min. Afkøl stængerne lidt inden de skæres i skiver på skrå. Bag videre i ovnen i 15 min. Når kagerne er afkølet, lægges de en kagedåse med tætsluttende låg.

Energi pr stk.:  278 kJ/ 66 kcal. 
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,9 g.
Kulhydrat: 49,4 g. 
Fedt: 12,2 g.