HjemOpskrifterBiscotti med appelsin og ingefær

Biscotti med appelsin og ingefær

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

1 person
  • 2 æg
  • 175 g sukker
  • 50 g smeltet smør
  • 150 g mandler
  • 0.5 dl friskpresset appelsinsaft
  • skal fra 1 appelsin
  • 15 g sød syltet ingefær i tern
  • 375 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 0.5 tsk salt

Sådan gør du

  • 1.
    Pisk æg og sukker skummende og vend smeltet smør i.

  • 2.
    Bland herefter mandler, appelsinsaft, appelsinskal og syltet ingefær i.

  • 3.
    Hvedemel, bagepulver og salt blades og vendes i æggeblandingen og dejen æltes sammen.

  • 4.
    Kom dejen på køl i 1 time.

  • 5.
    Dejen deles i 3 og formes til stænger.

  • 6.
    Kom hver stang på en bageplade med bagepapir og tryk dem lidt flade.

  • 7.
    Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader i 25 min.

  • 8.
    Afkøl stængerne lidt inden de skæres i skiver på skrå.

  • 9.
    Bag videre i ovnen i 15 min.

  • 10.
    Når kagerne er afkølet, lægges de en kagedåse med tætsluttende låg.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14443 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1312 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 4.0 g
Protein: 9.1 %7.0 g
Kulhydrat: 55.5 %42.8 g
Fedt: 35.4 %12.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;