Meny.dk
KØB VIN
Mad Ud Af Huset
Køb dagligvarer
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Festbuffet
Tyroler-buffet
Mortensaften and
Nytårsmenu 2025
Julefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Them Andelsmejeri
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Biryani: Tamilsk risret
Biryani: Tamilsk risret
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
100 g grønne bønner
4 løg
4 tomater
3 gulerødder
750 g kyllingelår
krydderiblanding:
2 tsk groft salt
0.5 tsk stødt nellike
2 tsk fennikelfrø
1 tsk stødt gurkemeje
evt. 1 tsk mildt chilipulver
1 dl olie
2 laurbærblade
2 friske grønne chilipebere
3 knuste fed hvidløg
20 g knust frisk ingefær
2 dl creme fraiche 18%
400 g basmatiris
1 dl frossen ært
0.5 limefrugt
havsalt
Sådan gør du
1.
Snit løg, bønner, tomater og gulerødder.
2.
Klargør kyllingelår.
3.
Bland krydderiblandingen sammen.
4.
Varm olien i en wok og steg laurbærblade, frisk chili og løg til de er gyldne.
5.
Tilsæt kyllingelår, hvidløg, ingefær, cremefraiche, tomater og krydderiblandingen.
6.
Steg det hele i 10-15 min. på lav varme.
7.
Kog risene.
8.
Tilsæt bønner, gulerødder, ærter og limesaft.
9.
Lad hele retten småsimre i 20 min. og smag til med salt.
10.
Tænd ovnen på 200°C.
11.
Bland de kogte ris i retten, og kom det hele i en bradepande i ovnen i 5-10 min.
12.
Energi pr. person: 2601KJ/621Kcal.
13.
Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 5,9 g.
14.
Kulhydrat: 15,6 g.
15.
Fedt: 6,2 g.
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
18241 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
724 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
18.6 %
7.9 g
Kulhydrat:
35.1 %
14.9 g
Fedt:
46.3 %
9.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;