Kog hvidvinseddike med hvidvin, skalotteløg, frisk estragon i en lille gryde til væsken er halveret.
2.
Smelt smørret i en lille gryde.
3.
Sigt nu essensen over i en lille gryde og sæt en lidt større gryde over til vandbad.
4.
Pisk æggeblommer i essensen og pisk over vandbad til æggeblommerne skummer og tykner lidt.
5.
Ttricket er at det ikke må koge.
6.
Hæld nu en tynd stråle af det smeltede smør i de piskede æggeblommer og pisk til alt smørret undtagen det hvide bundfald er brugt og saucen er tyk og cremet.
7.
Smag den lune sauce til med citronsaft, salt, kværnet hvid peber og masser af frisk estragon.
8.
Steg nu de lækre Entrecotes på en super varm pande eller en grill i 3 min på hver side.
9.
Krydr med salt og peber.
10.
Servér saftige Entrecotes med hjemmelavet sauce Bearnaise, pommes frites og stegte majs.
Tip!
Har man ikke estragon kan kørvel også bruges.