Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Barbecuemarinerede stegeben
Barbecuemarinerede stegeben
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 kg stegeben fra gris
1 løg
2 gulerødder
25 g smør
2 spsk smagsneutral olie
2 2 terninger grøntsagsbouillon
4 laurbærblade
10 peberkorn
barbecuemarinade:
1.5 dl tomatketchup
1 spsk hvidvinseddike
0.5 dl brun farin
1 spsk sojasauce
0.5 tsk hvidløgspulver
1 tsk paprika
1 tsk salt
tilbehør:
groft flute
grøn salat
SÅDAN GØR DU
1.
Forvarm ovnen på 225°C.
2.
Dup stegeben tørre med et viskestykke og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
3.
Kom bagepladen i ovnen og brun stegebenene af i ca. 20-25 minutter, til de er gyldne.
4.
Skær løg og gulerødder i grove stykker.
5.
Varm smør og olie i en stor gryde og sauter løg og gulerødder i ca. 2 minutter ved middelvarme.
6.
Kom de brunede stegeben i gryden, dæk til med vand og tilsæt bouillonterninger.
7.
Bring i kog og skum af.
8.
Tilsæt laurbærblade og peberkorn.
9.
Kog stegeben ved svag varme under låg i ca. 1 time og 30 minutter.
10.
Si skyen fra og lad stegeben dryppe af.
11.
Kassér sky og urter.
12.
Kom alle ingredienser til barbecuemarinaden i en lille gryde og lad det koge langsomt op.
13.
Indstil ovnen til 180°C.
14.
Pensl stegeben med barbecuemarinaden og kom stegeben på en bageplade beklædt med bagepapir.
15.
Steg dem i ovnen i 10-15 minutter, til de er glaserede.
16.
Anret stegeben på et fad, servér med blandet grøn salat og groft brød.
17.
Nydes straks.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
18906 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
755 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.5 g
Protein:
36.5 %
16.2 g
Kulhydrat:
6.9 %
3.1 g
Fedt:
56.6 %
11.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;