Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Grill opskrifter
Ferieaktiviteter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Barbecue-pizza med røget skank af gris
Barbecue-pizza med røget skank af gris
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
225 g Tulip Smokey pork shank
4 pizzadeje - færdige (små pizza bunde)
2 dl koncentreret tomatpuré
250 g revet mozzarellaost
250 g tomater
1 rødløg
4 spsk barbecuesauce
1 bæger frisk koriander
SÅDAN GØR DU
1.
Varm Tulip Smokey Pork Shank efter pakkens anvisning.
2.
Pluk kødet i mindre stykker.
3.
Fordel tomatpassata på pizzabundene og derefter mozzarella.
4.
Kom kødet på og top med tomater i skiver og strimlet løg.
5.
Bag pizzaerne ved 250° C i 10 min.
6.
Kom barbecuesauce og koriander på og servér.
Italiensk
Pizzaer
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
20166 kj / 4820 kcal
Næringsindhold pr. 100g
735 kj / 176 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
15.2 %
6.6 g
Kulhydrat:
68.9 %
29.8 g
Fedt:
15.9 %
3.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;