Banankage

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 modne bananer
  • 150 g sukker
  • 1 spsk vaniljesukker, hjemmelavet
  • 1 æg
  • 4 spsk fløde /mælk
  • 200 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 0.5 tsk natron
  • evt. 0.5 dl hakkede græskarkerner og/eller smuttede mandler

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Mos bananerne og rør med sukker og vanillesukker.

  • 2.
    Tilsæt æg og fløde og rør godt.

  • 3.
    Tilsæt derefter mel, bagepulver, natron og hakkede græskarkerner og/eller mandler.

  • 4.
    Bland det hele godt sammen.

  • 5.
    Fyld dejen i en smurt rugbrødsform og bag den ved 200 grader i ca. 45-50 min.

  • 6.
    Banankagen kan fryses og tages op, når sukkertrangen melder sig.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7546 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
998 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 7.8 %4.6 g
Kulhydrat: 81.3 %47.7 g
Fedt: 10.9 %2.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;