Bananbrød med fuldkorn, ingefær og chokolade

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Bananbrød med fuldkorn, ingefær og chokolade
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

100 g blødt smør + ekstra til formen

80 g Easis Perfect Fit

Mos af 2 meget modne bananer (200 g uden skal)

2 æg. 75 g ølandshvedemel (eller andet sigtet stenkværnsmalet mel)

75 g hvedemel

1 tsk bagepulver

1½ tsk stødt ingefær

85 g Easis mørk chokolade

1 spisemoden banan

Sådan gør du

Rør smør og Easis Perfect Fit blødt sammen med de to mosede, meget modne bananer. Tilsæt æg ét ad gangen og rør videre. Kom begge slags mel, bagepulver og ingefær i og vend sammen. Mos de modne bananer og vend i dejen sammen med grofthakket chokolade. Smør en 1-liters form med smør og hæld dejen i. Flæk den sidste banan og læg den øverst. Bag kagen i 30 min. ved 180°C. Holdbarhed: 2-3 dage i lufttæt beholder.

 

Energi pr. person: 1544KJ/369Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein:4,8 g.

Kulhydrat: 22,1 g.

Fedt: 15,4 g.