HjemOpskrifterBananbrød med fuldkorn, ingefær og chokolade

Bananbrød med fuldkorn, ingefær og chokolade

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 80 g EASIS perfect fit
  • 100 g blødt smør + ekstra til formen
  • mos af 2 meget modne bananer (200g uden skal)
  • 2 æg
  • 75 g ølandshvedemel
  • 75 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1.5 tsk stødt ingefær
  • 85 g mørk chokolade
  • mos af 1 spisemoden banan

Sådan gør du

  • 1.
    Rør smør og Easis Perfect Fit blødt sammen med de to mosede, meget modne bananer.

  • 2.
    Tilsæt æg ét ad gangen og rør videre.

  • 3.
    Kom begge slags mel, bagepulver og ingefær i og vend sammen.

  • 4.
    Mos de modne bananer og vend i dejen sammen med grofthakket chokolade.

  • 5.
    Smør en 1-liters form med smør og hæld dejen i.

  • 6.
    Flæk den sidste banan og læg den øverst.

  • 7.
    Bag kagen i 30 min. ved 180°C.

  • 8.
    Holdbarhed: 2-3 dage i lufttæt beholder.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9554 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1060 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 6.9 %4.3 g
Kulhydrat: 46.7 %29.1 g
Fedt: 46.4 %13.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;