Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Banan-kryddermuffins med dadler
Banan-kryddermuffins med dadler
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
1 tsk stødt ingefær
225 g hvedemel
1 tsk stødt kanel
1 tsk bagepulver
180 g smeltet smør
2 æg
2 modne bananer
150 g dadler uden sten
100 g valnøddekerner
topping:
200 g dadler uden sten
1 spsk kakaopulver
0.5 dl vand
evt pynt:
25 g valnøddekerner
Sådan gør du
1.
Bland mel med ingefær, kanel og bagepulver.
2.
Bland smeltet smør med æg, og kom de mosede bananer i.
3.
Skær dadlerne i tern, og bland i æggeblandingen sammen med grofthakkede valnødder.
4.
Vend til sidst melblandingen i.
5.
Smør en muffinbakke med 12 huller med smør eller olie, og kom dejen i.
6.
Bages i 12-15 min. ved 175°C.
7.
Lad muffinsene køle af.
8.
Hak dadlerne fint til topping, og rør sammen med vand og kakao til en cremet topping.
9.
Pynt muffinsene med toppingen, og drys evt. med lidt hakkede valnødder.
10.
Opbevares i lufttæt beholder i op til 3 dage.
11.
Kan også fryses inden toppingen kommer på.
SPISETID opskrift
Muffins og cupcakes
Brød og kager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
18440 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1420 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.7 g
Protein:
5.9 %
4.9 g
Kulhydrat:
44.9 %
37.5 g
Fedt:
49.2 %
18.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;