Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 20

Lør: 10 - 18

Søn: lukket

 

Banan-kryddermuffins med dadler

30-60 min
6 personer

Ingredienser

225 g hvedemel

1 tsk stødt ingefær

1 tsk stødt kanel

1 tsk bagepulver

180 g smeltet smør

2 æg

2 meget modne bananer (200 g)

150 g dadler uden sten

100 g valnødder

Topping: 200 g dadler uden sten

1 spsk kakao

½ dl vand

Evt. 25 g valnødder til pynt

Om råvarerne

12 stk.

Bland mel med ingefær, kanel og bagepulver. Bland smeltet smør med æg, og kom de mosede bananer i. Skær dadlerne i tern, og bland i æggeblandingen sammen med grofthakkede valnødder. Vend til sidst melblandingen i. Smør en muffinbakke med 12 huller med smør eller olie, og kom dejen i. Bages i 12-15 min. ved 175°C. Lad muffinsene køle af. Hak dadlerne fint til topping, og rør sammen med vand og kakao til en cremet topping. Pynt muffinsene med toppingen, og drys evt. med lidt hakkede valnødder. Opbevares i lufttæt beholder i op til 3 dage. Kan også fryses inden toppingen kommer på.

 

Energi pr. stk.: 1386KJ/331Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 5,7 g.

Kulhydrat: 40 g.

Fedt: 21,2 g.

 

 

Banan-kryddermuffins med dadler

12 stk.

Bland mel med ingefær, kanel og bagepulver. Bland smeltet smør med æg, og kom de mosede bananer i. Skær dadlerne i tern, og bland i æggeblandingen sammen med grofthakkede valnødder. Vend til sidst melblandingen i. Smør en muffinbakke med 12 huller med smør eller olie, og kom dejen i. Bages i 12-15 min. ved 175°C. Lad muffinsene køle af. Hak dadlerne fint til topping, og rør sammen med vand og kakao til en cremet topping. Pynt muffinsene med toppingen, og drys evt. med lidt hakkede valnødder. Opbevares i lufttæt beholder i op til 3 dage. Kan også fryses inden toppingen kommer på.

 

Energi pr. stk.: 1386KJ/331Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 5,7 g.

Kulhydrat: 40 g.

Fedt: 21,2 g.