Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Balsamicoglaserede persillerødder med timian på blandet grøn salat

0-30 min
4 personer

Ingredienser

750 g persillerødder

3 skalotteløg

2+2 spsk. olivenolie

1 dl balsamicoeddike

1 spsk. timian + ekstra til servering

4 hjertesalater

Saft af ¼ citron

Salt og sort peber

Om råvarerne

Skræl persillerødderne. Flæk evt. store rødder og forkog dem i saltet vand i 5 min. Lad dem dryppe af i en sigte. Hak skalotteløg fint og steg på en stor pande med 2 spsk. olivenolie ved medium varme, til de er blanke. Kom balsamicoeddike i panden sammen med persillerødder og timian og vend det sammen. Lad det simre i 5-10 min., mens eddiken koger ind. Sluk for varmen. Servér oven på blade af hjertesalat vendt med 2 spsk. olivenolie, citronsaft, salt og peber. Pynt med ekstra timian.

 

Energi pr. person: 1067KJ/225Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,8 g.
Kulhydrat: 7,3 g.
Fedt: 5,1 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Balsamicoglaserede persillerødder

Skræl persillerødderne. Flæk evt. store rødder og forkog dem i saltet vand i 5 min. Lad dem dryppe af i en sigte. Hak skalotteløg fint og steg på en stor pande med 2 spsk. olivenolie ved medium varme, til de er blanke. Kom balsamicoeddike i panden sammen med persillerødder og timian og vend det sammen. Lad det simre i 5-10 min., mens eddiken koger ind. Sluk for varmen. Servér oven på blade af hjertesalat vendt med 2 spsk. olivenolie, citronsaft, salt og peber. Pynt med ekstra timian.

 

Energi pr. person: 1067KJ/225Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,8 g.
Kulhydrat: 7,3 g.
Fedt: 5,1 g.