
Tykkam
Skær kødet i store tern og krydr med salt og peber. Skær løg i både og hvidløg i skiver. Skær gulerødder og bladselleri i fine tern. Varm olien i en gryde og brun kødet godt på alle sider. Tag kødet op og læg til side, og kom grøntsagerne i gryden. Steg dem i 5 minutter. Drys melet over og rist det af sammen med grøntsagerne. Tilsæt kød, balsamico, vand, laurbærblade og rosmarin. Lad retten simre under låg i cirka 1½ time eller til kødet er mørt. Tilsæt mere vand, hvis væden koger for meget ind.
Gremolata
Hak persillen og bland den med citronskal og knust hvidløg. Krydr med salt og peber og drys over retten ved servering.
Energi pr. person:
2462 kJ (588 kcal)
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9 g
Kulhydrat: 6,2 g
Fedt: 7,4 g