Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Balsamicobraiseret tykkam med gremolata
Balsamicobraiseret tykkam med gremolata
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
tykkam:
800 g oksetykkamme
salt og sort peber
500 g skalotteløg
2 fed hvidløg
200 g gulerødder
2 stilke bladselleri
2 spsk olivenolie
1 spsk hvedemel
2 dl hvid balsamicoeddike
4 dl vand
2 laurbærblade
2 rosmarinkviste
gremolata:
1 bundt bredbladet persille
revet skal fra 1 citron (usprøjtet)
1 fed hvidløg
salt og sort peber
Sådan gør du
1.
Tykkam Skær kødet i store tern og krydr med salt og peber.
2.
Skær løg i både og hvidløg i skiver.
3.
Skær gulerødder og bladselleri i fine tern.
4.
Varm olien i en gryde og brun kødet godt på alle sider.
5.
Tag kødet op og læg til side, og kom grøntsagerne i gryden.
6.
Steg dem i 5 minutter.
7.
Drys melet over og rist det af sammen med grøntsagerne.
8.
Tilsæt kød, balsamico, vand, laurbærblade og rosmarin.
9.
Lad retten simre under låg i cirka 1½ time eller til kødet er mørt.
10.
Tilsæt mere vand, hvis væden koger for meget ind.
11.
Gremolata Hak persillen og bland den med citronskal og knust hvidløg.
12.
Krydr med salt og peber og drys over retten ved servering.
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9260 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
388 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
30.9 %
7.0 g
Kulhydrat:
15.1 %
3.4 g
Fedt:
54 %
5.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;