HjemOpskrifterBagte rødtunger med parmesan og tomat

Bagte rødtunger med parmesan og tomat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 rødtungefileter eller andre fladfisk
  • 400 g cherrytomater eller san Marzano-tomater
  • 1 bundt bredbladet persille + ekstra til drys
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk revet citronskal (usprøjtet)
  • 4 spsk olivenolie
  • salt & sort peber
  • 50 g fintrevet parmesanost
  • 500 g frisk pasta

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Læg fisken i en bradepande.

  • 2.
    Halvér tomaterne, og læg dem omkring fisken.

  • 3.
    Hak persille og hvidløg fint, og bland det med citronskal og olivenolie.

  • 4.
    Krydr med salt og peber, og fordel krydderolien hen over fisk og tomater.

  • 5.
    Kom den revne ost over fisken, og bag det hele i ovnen i 10-12 min. ved 200°C.

  • 6.
    Kog pastaen efter pakkens anvisning.

  • 7.
    Kom den bagte fisk over på et fad, og vend tomater og saft fra fadet sammen med pastaen.

  • 8.
    Drys med lidt ekstra persille.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7910 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
473 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 32.2 %9.0 g
Kulhydrat: 27.7 %7.7 g
Fedt: 40.1 %5.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;