4 personer
4 rødtungefileter eller andre fladfisk
400 g cherrytomater eller San Marzano-tomater
1 håndfuld bredbladet persille + ekstra til drys
2 fed hvidløg
2 tsk. revet usprøjtet citronskal
4 spsk. olivenolie
Salt og sort peber
50 g fintrevet parmesan
500 g frisk fettuccine
Læg fisken i en bradepande. Halvér tomaterne, og læg dem omkring fisken. Hak persille og hvidløg fint, og bland det med citronskal og olivenolie. Krydr med salt og peber, og fordel krydderolien hen over fisk og tomater. Kom den revne ost over fisken, og bag det hele i ovnen i 10-12 min. ved 200°C. Kog pastaen efter pakkens anvisning. Kom den bagte fisk over på et fad, og vend tomater og saft fra fadet sammen med pastaen. Drys med lidt ekstra persille.
Energi pr. person: 2666KJ/637Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,8 g.
Kulhydrat: 15,1 g.
Fedt: 5 g.