Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Bagte rødtunger med parmesan og tomat
Bagte rødtunger med parmesan og tomat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 rødtungefileter eller andre fladfisk
400 g cherrytomater eller san Marzano-tomater
1 bundt bredbladet persille + ekstra til drys
2 fed hvidløg
2 tsk revet citronskal (usprøjtet)
4 spsk olivenolie
salt & sort peber
50 g fintrevet parmesanost
500 g frisk pasta
SÅDAN GØR DU
1.
Læg fisken i en bradepande.
2.
Halvér tomaterne, og læg dem omkring fisken.
3.
Hak persille og hvidløg fint, og bland det med citronskal og olivenolie.
4.
Krydr med salt og peber, og fordel krydderolien hen over fisk og tomater.
5.
Kom den revne ost over fisken, og bag det hele i ovnen i 10-12 min. ved 200°C.
6.
Kog pastaen efter pakkens anvisning.
7.
Kom den bagte fisk over på et fad, og vend tomater og saft fra fadet sammen med pastaen.
8.
Drys med lidt ekstra persille.
Grøntsager
Fisk og skaldyr
Ost
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7910 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
473 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
32.2 %
9.0 g
Kulhydrat:
27.7 %
7.7 g
Fedt:
40.1 %
5.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;