HjemOpskrifterBagte peberfrugter med linsefyld - vegansk fra Mia Sommer

Bagte peberfrugter med linsefyld - vegansk fra Mia Sommer

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 peberfrugter gerne i flere farver
  • 1 løg
  • 200 g tørrede røde linser
  • 1 dåse hakket tomat
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 3 pressede fed hvidløg
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk sukker
  • 1.5 tsk salt
  • 0.5 tsk stødt chili
  • 0.25 tsk røget paprika
  • 100 g majs
  • 50 g hakkede mandler
  • friske korianderblade BRUG "frisk koriander"

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Hak løget og skyl linserne.

  • 2.
    Hæld alle ingredienserne i en gryde, undtagen majs, mandler og frisk koriander.

  • 3.
    Lad linsesovsen simre i cirka 20 minutter, og rør jævnligt i den.

  • 4.
    Smag til med salt og peber og tilsæt til sidst de frosne majs.

  • 5.
    Halvér peberfrugterne og fjern kernerne.

  • 6.
    Fyld peberfrugterne med linsesovsen og drys hakkede mandler ovenpå.

  • 7.
    Bag peberfrugterne i ovnen ved 200 ºC i cirka 25 minutter.

  • 8.
    Anret peberfrugterne med friske korianderblade.

  • 9.
    Server dem evt. sammen med bagte kartofler og brød eller spis dem som forret.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8638 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
447 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.4 g
Protein: 17.2 %4.5 g
Kulhydrat: 36 %9.5 g
Fedt: 46.8 %5.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;