Bagte peberfrugter med linsefyld - vegansk fra Mia Sommer

30-60 min

Ingredienser

4 peberfrugter i forskellige farver
1 løg
200 g røde linser
1 dåse hakkede tomater
1 dåse kokosmælk (400 g)
1 dåse tomatpuré (140 g)
3 fed hvidløg, pressede
1 tsk. spidskommen
1 tsk. koriander
1 tsk. citronsaft
1 tsk. sukker
1-2 tsk. salt
½ tsk. chilipulver
¼ tsk. røget paprika
100 g frosne majs
50 g mandler, hakkede (kan undlades)
Friske korianderblade til pynt

Hak løget og skyl linserne. Hæld alle ingredienserne i en gryde, undtagen majs, mandler og frisk koriander.

Lad linsesovsen simre i cirka 20 minutter, og rør jævnligt i den. Smag til med salt og peber og tilsæt til sidst de frosne majs.

Halvér peberfrugterne og fjern kernerne. Fyld peberfrugterne med linsesovsen og drys hakkede mandler ovenpå. Bag peberfrugterne i ovnen ved 200 ºC i cirka 25 minutter.

Anret peberfrugterne med friske korianderblade. Server dem evt. sammen med bagte kartofler og brød eller spis dem som forret.     

 

Energi pr. person: 2211 Kj / 528 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,7 g.
Kulhydrat: 12,4 g.

Fedt: 6,9 g. 

Hak løget og skyl linserne. Hæld alle ingredienserne i en gryde, undtagen majs, mandler og frisk koriander.

Lad linsesovsen simre i cirka 20 minutter, og rør jævnligt i den. Smag til med salt og peber og tilsæt til sidst de frosne majs.

Halvér peberfrugterne og fjern kernerne. Fyld peberfrugterne med linsesovsen og drys hakkede mandler ovenpå. Bag peberfrugterne i ovnen ved 200 ºC i cirka 25 minutter.

Anret peberfrugterne med friske korianderblade. Server dem evt. sammen med bagte kartofler og brød eller spis dem som forret.     

 

Energi pr. person: 2211 Kj / 528 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,7 g.
Kulhydrat: 12,4 g.

Fedt: 6,9 g. 

LÆS TILBUDSAVISEN