Meny.dk
KØB VIN
Mad Ud Af Huset
Køb dagligvarer
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Festbuffet
Tyroler-buffet
Mortensaften and
Nytårsmenu 2025
Julefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Them Andelsmejeri
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Bagte mørksejloins
Bagte mørksejloins
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
600 g mørksejfileter
3 rødløg
1 grøn squash
3 gulerødder
150 g cherrytomater
2 spsk olivenolie
saft og skal af 1 citron (usprøjtet)
salt og friskkværnet peber
0.03 liter (3 dl) brune ris (koges efter anvisningen på pakken)
pynt:
1 dl frisk basilikum
Sådan gør du
1.
Skær rødløg i både.
2.
Skær squash og gulerødder i tynde skiver.
3.
Skær cherrytomater i halve.
4.
Bland det hele sammen med olivenolie, citronsaft, citronskal, salt og friskkværnet peber.
5.
Kom grøntsagsblandingen i et ildfast fad og bag det i en forvarmet ovn ved 200 grader i 20 minutter.
6.
Skær fisken i portionsstykker og krydr dem med salt, friskkværnet peber og citronskal.
7.
Kom stykkerne ovenpå grøntsagerne og bag dem yderligere ca. 12-15 minutter til fisken er tilberedt.
8.
Pynt med basilikumblade og server med kogte brune ris.
9.
Energi pr. person: 2128 Kj/ 507 kcal.
10.
Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 7,6 g.
11.
Kulhydrat: 12,5 g.
12.
Fedt: 2,0 g.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4474 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
271 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
48.4 %
7.7 g
Kulhydrat:
25.7 %
4.1 g
Fedt:
25.9 %
1.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;