HjemOpskrifterBagte mørksejloins

Bagte mørksejloins

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 600 g mørksejfileter
  • 3 rødløg
  • 1 grøn squash
  • 3 gulerødder
  • 150 g cherrytomater
  • 2 spsk olivenolie
  • saft og skal af 1 citron (usprøjtet)
  • salt og friskkværnet peber
  • 0.03 liter (3 dl) brune ris (koges efter anvisningen på pakken)
    pynt:
    • 1 dl frisk basilikum

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Skær rødløg i både.

    • 2.
      Skær squash og gulerødder i tynde skiver.

    • 3.
      Skær cherrytomater i halve.

    • 4.
      Bland det hele sammen med olivenolie, citronsaft, citronskal, salt og friskkværnet peber.

    • 5.
      Kom grøntsagsblandingen i et ildfast fad og bag det i en forvarmet ovn ved 200 grader i 20 minutter.

    • 6.
      Skær fisken i portionsstykker og krydr dem med salt, friskkværnet peber og citronskal.

    • 7.
      Kom stykkerne ovenpå grøntsagerne og bag dem yderligere ca. 12-15 minutter til fisken er tilberedt.

    • 8.
      Pynt med basilikumblade og server med kogte brune ris.

    • 9.
      Energi pr. person: 2128 Kj/ 507 kcal.

    • 10.
      Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 7,6 g.

    • 11.
      Kulhydrat: 12,5 g.

    • 12.
      Fedt: 2,0 g.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    4328 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    309 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 1.1 g
    Protein: 48.9 %8.9 g
    Kulhydrat: 24.8 %4.5 g
    Fedt: 26.3 %2.2 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;