Bagte mørksejloins

60-90 min

Ingredienser

600 g mørksejloins

3 rødløg

1 squash

3 gulerødder

150 g cherrytomater

2 spsk. olivenolie

saft + skal af 1 citron

Salt og friskkværnet peber

3 dl brune ris (koges efter anvisningen på pakken)

 

Pynt: 1 dl frisk basilikum

Skær rødløg i både. Skær squash og gulerødder i tynde skiver. Skær cherrytomater i halve.

Bland det hele sammen med olivenolie, citronsaft, citronskal, salt og friskkværnet peber. Kom grøntsagsblandingen i et ildfast fad og bag det i en forvarmet ovn ved 200 grader i 20 minutter.

Skær fisken i portionsstykker og krydr dem med salt, friskkværnet peber og citronskal.

Kom stykkerne ovenpå grøntsagerne og bag dem yderligere ca. 12-15 minutter til fisken er tilberedt. Pynt med basilikumblade og server med kogte brune ris.

 

 

 

Energi pr. person: 2128 Kj/  507 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,6 g.
Kulhydrat: 12,5 g.
Fedt: 2,0 g. 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Skær rødløg i både. Skær squash og gulerødder i tynde skiver. Skær cherrytomater i halve.

Bland det hele sammen med olivenolie, citronsaft, citronskal, salt og friskkværnet peber. Kom grøntsagsblandingen i et ildfast fad og bag det i en forvarmet ovn ved 200 grader i 20 minutter.

Skær fisken i portionsstykker og krydr dem med salt, friskkværnet peber og citronskal.

Kom stykkerne ovenpå grøntsagerne og bag dem yderligere ca. 12-15 minutter til fisken er tilberedt. Pynt med basilikumblade og server med kogte brune ris.

 

 

 

Energi pr. person: 2128 Kj/  507 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,6 g.
Kulhydrat: 12,5 g.
Fedt: 2,0 g. 

LÆS TILBUDSAVISEN