4 personer
600 g mørksejloins
3 rødløg
1 squash
3 gulerødder
150 g cherrytomater
2 spsk. olivenolie
saft + skal af 1 citron
Salt og friskkværnet peber
3 dl brune ris (koges efter anvisningen på pakken)
Pynt: 1 dl frisk basilikum
Skær rødløg i både. Skær squash og gulerødder i tynde skiver. Skær cherrytomater i halve.
Bland det hele sammen med olivenolie, citronsaft, citronskal, salt og friskkværnet peber. Kom grøntsagsblandingen i et ildfast fad og bag det i en forvarmet ovn ved 200 grader i 20 minutter.
Skær fisken i portionsstykker og krydr dem med salt, friskkværnet peber og citronskal.
Kom stykkerne ovenpå grøntsagerne og bag dem yderligere ca. 12-15 minutter til fisken er tilberedt. Pynt med basilikumblade og server med kogte brune ris.
Energi pr. person: 2128 Kj/ 507 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,6 g.
Kulhydrat: 12,5 g.
Fedt: 2,0 g.