Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Magasinet SPISETID
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Julen
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Bagte meatballs med tomatsauce
Bagte meatballs med tomatsauce
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
600 g hakket oksekød (ca. 12% fedt)
1 løg
1 æg
0.5 dl rasp
1 bundt kruspersille
2 spsk revet parmigiano reggiano
1 tsk revet citronskal (usprøjtet)
0.5 dl vand
salt & sort peber
2 gulerødder
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
2 dåser hakkede tomater
tilbehør
400 g tørret pasta
Sådan gør du
1.
Hak løget fint og bland halvdelen med hakket oksekød, æg, rasp, hakket persille, parmesan, citronskal og vand.
2.
Krydr godt med salt og peber.
3.
Lad farsen trække, mens du laver tomatsaucen.
4.
Skræl og riv gulerødderne og hak hvidløget fint.
5.
Varm olien i en gryde og steg resten af løget sammen med gulerødderne i 5 min.
6.
Tilsæt hvidløg og steg videre i 1 min.
7.
Tilsæt tomater og smag saucen til med salt og peber.
8.
Kom sovsen i et ovnfast fad.
9.
Form farsen til mellemstore kødboller og læg dem ned i sovsen.
10.
Kom fadet i en 200°C ovn og bag kødbollerne i 15 min. til de er helt gennemstegte.
11.
Server med kogt pasta og parmesanost.
Pastaret
SPISETID opskrift
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13668 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
616 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
24.1 %
8.7 g
Kulhydrat:
43.5 %
15.8 g
Fedt:
32.4 %
5.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;