Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Bagte halve kartofler med gorgonzola og dadel-bacon-topping
Bagte halve kartofler med gorgonzola og dadel-bacon-topping
Måltidstype:
Tilbehør
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 bagekartofler
1 spsk olivenolie
salt og peber
175 g medjoul- dadler
25 g valnødder
125 g bacon i tern
1 dl kruspersille
100 g gorgonzola
100 g økologisk creme fraiche 9%
Sådan gør du
1.
Skrub kartoflerne rene, og dup dem tørre.
2.
Halver dem på langs, rids ca. 1 cm ned i dem på kryds og tværs med en urtekniv, og gnid dem med olien.
3.
Krydr med salt og peber, og læg dem med skæresiden opad i et ovnfast fad.
4.
Bag i 50 min.
5.
Fjern stenene fra dadlerne, og skær dem i tern.
6.
Hak valnødderne groft.
7.
Steg bacon i en tør pande.
8.
Når det begynder at blive sprødt, tilsættes dadler og valnødder.
9.
Krydr med lidt peber, og steg det i 2 min.
10.
Vend til sidst grofthakket persille i.
11.
Smuldr blåskimmelosten ned i cremefraichen, og rør det sammen.
12.
Smag til med lidt salt og peber.
13.
Server de bagte kartofler med blåskimmelcremen og dadel-bacon-topping.
Grøntsager
Tilbehør
SPISETID opskrift
Ovnret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10276 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
660 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.4 g
Protein:
10.8 %
4.2 g
Kulhydrat:
49.2 %
19.1 g
Fedt:
40 %
7.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;