Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Bagte æbler med kanel, rom og chokolade-nøddefløde
Bagte æbler med kanel, rom og chokolade-nøddefløde
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
25 g blødt smør
4 æbler
2 spsk brun farin
1 tsk stødt kanel
2 spsk mørk rom
1 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
1 mørk chokolade
Sådan gør du
1.
Fjern kernehuset med en udstikker eller en teske.
2.
Rør smør, farin, kanel og rom sammen og fyld æblerne med det.
3.
Bag æblerne i et ovnfast fad i 20-25 min. ved 190 °C.
4.
Hak chokoladen og pisk fløden stiv.
5.
Vend chokoladen i fløden og server med de varme æbler.
SPISETID opskrift
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3834 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
568 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
1 %
0.3 g
Kulhydrat:
32.8 %
11.0 g
Fedt:
56.9 %
8.7 g
Alkohol:
9.3 %
1.8 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;