Bagte æbler med kanel, rom og chokolade-nøddefløde

fork and spoon
Dessert
clock
0-30 min
bagte aebler
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 æbler

25 g blødt smør

2 spsk brun farin

1 tsk stødt kanel

2 spsk mørk rom

1 dl piskefløde

1 plade Ritter Sport honningsaltede mandler

Sådan gør du

Fjern kernehuset med en udstikker eller en teske. Rør smør, farin, kanel og rom sammen og fyld æblerne med det. Bag æblerne i et ovnfast fad i 20-25 min. ved 190 °C. Hak chokoladen og pisk fløden stiv. Vend chokoladen i fløden og server med de varme æbler. 

 

Energi pr. person: 1459KJ/349Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 2,6 g.

Kulhydrat: 19,1 g.

Fedt: 13,7 g.