Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Julekager og konfekt
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Bagte æbler med kanel, rom og chokolade-nøddefløde
Bagte æbler med kanel, rom og chokolade-nøddefløde
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
25 g blødt smør
4 æbler
2 spsk brun farin
1 tsk stødt kanel
2 spsk mørk rom
1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
1 mørk chokolade
SÅDAN GØR DU
1.
Fjern kernehuset med en udstikker eller en teske.
2.
Rør smør, farin, kanel og rom sammen og fyld æblerne med det.
3.
Bag æblerne i et ovnfast fad i 20-25 min. ved 190 °C.
4.
Hak chokoladen og pisk fløden stiv.
5.
Vend chokoladen i fløden og server med de varme æbler.
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3803 kj / 909 kcal
Næringsindhold pr. 100g
563 kj / 135 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
1.8 %
0.6 g
Kulhydrat:
30.5 %
10.1 g
Fedt:
58.3 %
8.9 g
Alkohol:
9.4 %
1.8 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;