HjemOpskrifterBagte æbler med kanel, rom og chokolade-nøddefløde

Bagte æbler med kanel, rom og chokolade-nøddefløde

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 25 g blødt smør
  • 4 æbler
  • 2 spsk brun farin
  • 1 tsk stødt kanel
  • 2 spsk mørk rom
  • 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 1 mørk chokolade

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Fjern kernehuset med en udstikker eller en teske.

  • 2.
    Rør smør, farin, kanel og rom sammen og fyld æblerne med det.

  • 3.
    Bag æblerne i et ovnfast fad i 20-25 min. ved 190 °C.

  • 4.
    Hak chokoladen og pisk fløden stiv.

  • 5.
    Vend chokoladen i fløden og server med de varme æbler.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3803 kj / 909 kcal
Næringsindhold pr. 100g
563 kj / 135 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 1.8 %0.6 g
Kulhydrat: 30.5 %10.1 g
Fedt: 58.3 %8.9 g
Alkohol: 9.4 %1.8 g
;