HjemOpskrifterBagt torsk med tomat, oliven og feta

Bagt torsk med tomat, oliven og feta

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 peberfrugter
  • 1 dåse cherrytomat ellrer flåede tomater
  • 2 løg
  • 100 g kalamataoliven
  • salt og sort peber
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk tørret oregano
  • 2 spsk olivenolie
  • 500 g torskefileter uden skind
  • 200 g Puck® salatost i blok
tilbehør:
  • brød
  • citron (usprøjtet)

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom tomaterne i et ovnfast fad.

  • 2.
    Del peberfrugt i grove stykker og fordel i fadet sammen med løg i smalle både og oliven.

  • 3.
    Krydr med lidt salt og peber.

  • 4.
    Knus hvidløg og bland med oregano og olivenolie.

  • 5.
    Skær fisken i portionsstykker, og pensl den med oregano-olien.

  • 6.
    Hæld resten af olien over grøntsagerne.

  • 7.
    Smuldr fetaen henover retten og bag det ved 225 °C i 15 min.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7258 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
429 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 29 %7.3 g
Kulhydrat: 14.4 %3.6 g
Fedt: 56.6 %6.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;