Bagt torsk med tomat, oliven og feta

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Bagt torsk med tomat, oliven og feta
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 dåse cherrytomater eller flåede tomater

2 røde eller gule peberfrugter

2 løg

100 g kalamata oliven

Salt og sort peber

1 fed hvidløg

1 tsk. tørret oregano eller 1 spsk. frisk

2 spsk. olivenolie

500 g torskefilet uden skind, eller lignende fisk

200 g feta i ét stykke

 

Tilbehør: Brød og citron

Sådan gør du

Kom tomaterne i et ovnfast fad. Del peberfrugt i grove stykker og fordel i fadet sammen med løg i smalle både og oliven. Krydr med lidt salt og peber. Knus hvidløg og bland med oregano og olivenolie.

Skær fisken i portionsstykker, og pensl den med oregano-olien. Hæld resten af olien over grøntsagerne. Smuldr fetaen henover retten og bag det ved 225 °C i 15 min.

 

Energi pr. person: 1622KJ/388Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7 g.
Kulhydrat: 3,6 g.
Fedt: 4,6 g.