Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Bagt torsk med tomat, oliven og feta
Bagt torsk med tomat, oliven og feta
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 peberfrugter
1 dåse cherrytomat ellrer flåede tomater
2 løg
100 g kalamataoliven
salt og sort peber
1 fed hvidløg
1 tsk tørret oregano
2 spsk olivenolie
500 g torskefileter uden skind
200 g Puck® salatost i blok
tilbehør:
brød
citron (usprøjtet)
SÅDAN GØR DU
1.
Kom tomaterne i et ovnfast fad.
2.
Del peberfrugt i grove stykker og fordel i fadet sammen med løg i smalle både og oliven.
3.
Krydr med lidt salt og peber.
4.
Knus hvidløg og bland med oregano og olivenolie.
5.
Skær fisken i portionsstykker, og pensl den med oregano-olien.
6.
Hæld resten af olien over grøntsagerne.
7.
Smuldr fetaen henover retten og bag det ved 225 °C i 15 min.
Fisk og skaldyr
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7258 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
429 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
29 %
7.3 g
Kulhydrat:
14.4 %
3.6 g
Fedt:
56.6 %
6.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;