Meny.dk
KØB VIN
Mad Ud Af Huset
Køb dagligvarer
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Hjem
Opskrifter
Bagt rødspætte med quinoa crust og dampet spinat
Bagt rødspætte med quinoa crust og dampet spinat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 citron (usprøjtet)
75 g quinoa
1 æg
400 g flåede rødspættefileter
250 g hel spinat
1 spsk olivenolie
salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
1.
Kog quinoaen efter pakkens anvisning og sigt overskydende vand fra.
2.
Bland quinoaen med revet skal fra citronen og olien.
3.
Krydr med salt og peber.
4.
Læg fiskene på en bageplade med bagepapir.
5.
Pensl dem med pisket æg på den øverste side og klem quinoablandingen fast på toppen.
6.
Bag fisken i 10 min ved 180 gr.
7.
Rens spinaten godt.
8.
Kom den i en pande eller gryde og damp den med lidt salt.
9.
Smag til med citronsaft og server sammen med fisken.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3631 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
397 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
61.6 %
14.4 g
Kulhydrat:
12 %
2.8 g
Fedt:
26.4 %
2.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;