Bagt rødspætte med quinoa crust og dampet spinat

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

75 g quinoa
1 ubehandlet citron
1 æg
400 g flåede rødspættefileter
250 g frisk spinat
1 spsk olivenolie
Salt og peber

Sådan gør du

1 Kog quinoaen efter pakkens anvisning og sigt overskydende vand fra. Bland quinoaen med revet skal fra citronen og olien. Krydr med salt og peber.

2 Læg fiskene på en bageplade med bagepapir. Pensl dem med pisket æg på den øverste side og klem quinoablandingen fast på toppen. Bag fisken i 10 min ved 180 gr.

2 Rens spinaten godt. Kom den i en pande eller gryde og damp den med lidt salt. Smag til med citronsaft og server sammen med fisken.

Energi pr. person:
934KJ/223Kcal

Næringsindhold pr. 100g
Protein: 10,5g
Kulhydrat: 5,6g
Fedt: 3,6g