HjemOpskrifterBagt rødspætte med quinoa crust og dampet spinat

Bagt rødspætte med quinoa crust og dampet spinat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 citron (usprøjtet)
  • 75 g quinoa
  • 1 æg
  • 400 g flåede rødspættefileter
  • 250 g hel spinat
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog quinoaen efter pakkens anvisning og sigt overskydende vand fra.

  • 2.
    Bland quinoaen med revet skal fra citronen og olien.

  • 3.
    Krydr med salt og peber.

  • 4.
    Læg fiskene på en bageplade med bagepapir.

  • 5.
    Pensl dem med pisket æg på den øverste side og klem quinoablandingen fast på toppen.

  • 6.
    Bag fisken i 10 min ved 180 gr.

  • 7.
    Rens spinaten godt.

  • 8.
    Kom den i en pande eller gryde og damp den med lidt salt.

  • 9.
    Smag til med citronsaft og server sammen med fisken.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4555 kj / 1089 kcal
Næringsindhold pr. 100g
497 kj / 119 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 26.8 %7.8 g
Kulhydrat: 48 %14.1 g
Fedt: 25.2 %3.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;