Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Bagt laks med lækker perlebygsalat
Bagt laks med lækker perlebygsalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 laksefileter
salt og friskkværnet peber
urtetopping:
2 dl koriander, frisk basilikum og chili oregano
1 spsk citronskal (usprøjtet)
1 spsk friskpresset citronsaft
1 spsk olivenolie
salt og friskkværnet peber
perlebyg salat:
400 g kogt perlebyg
150 g edamamebønner
150 g kogte grønne bønner
100 g granatæblekerner
0.5 spsk olivenolie
salt og friskkværnet peber
syltet rødløg:
1 rødløg i tynde både
3 spsk rødvinseddike
2 spsk sukker
Sådan gør du
1.
Kom både af rødløg i en skål med rødvinseddike og sukker, lad sukkeret opløses i eddike og rør rundt.
2.
Skal cirka trække i 15 min Kom laksestykkerne på et stykke bagepapir i et ovnfast fad og krydr med salt og peber.
3.
Bages ved 200 grader i 10 min. til laksen føles fast.
4.
Bland urtetopping sammen og kom den på færdigbagte laks.
5.
Bland perlebyg, edamame bønner, grønne bønner og granatæblekerner sammen.
6.
Vend de syltede rødløg med sukker eddiken i salaten og vend olivenolie i, smag til med salt og peber.
7.
Server laksen med urtetopping og perlebygsalat.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14179 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
918 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.9 g
Protein:
19.2 %
10.3 g
Kulhydrat:
41.3 %
22.3 g
Fedt:
39.5 %
9.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;