Bagt laks med fennikel, tomat og rosmarin

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Bagt laks med fennikel, tomat og rosmarin
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 fennikel

2 rødløg

350 g tomater

2 kviste rosmarin

2 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

2 fed hvidløg

4 stykker laksefilet

1 usprøjtet citron

Sådan gør du

Skær fennikel og rødløg i tynde både, og fordel dem i bunden af et ovnfast fad. Kom tomater i, og vend det sammen med rosmarinnåle, olie, salt, peber og hvidløg i tynde skiver. Skær citronen i skiver, og læg dem i fadet sammen med grøntsagerne. Læg fisken oven på, og bag det hele i 20 min. ved 200°C.

 

Energi pr. person: 1585KJ/379Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,9 g.
Kulhydrat: 2,1 g.
Fedt: 6,5 g.