Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Bagt laks med fennikel, tomat og rosmarin

Bedømmelse (5)
30-60 min
4 personer

Ingredienser

2 fennikel

2 rødløg

350 g tomater

2 kviste rosmarin

2 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

2 fed hvidløg

4 stykker laksefilet

1 usprøjtet citron

Om råvarerne

Skær fennikel og rødløg i tynde både, og fordel dem i bunden af et ovnfast fad. Kom tomater i, og vend det sammen med rosmarinnåle, olie, salt, peber og hvidløg i tynde skiver. Skær citronen i skiver, og læg dem i fadet sammen med grøntsagerne. Læg fisken oven på, og bag det hele i 20 min. ved 200°C.

 

Energi pr. person: 1585KJ/379Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,9 g.
Kulhydrat: 2,1 g.
Fedt: 6,5 g.

Bagt laks med fennikel, tomat og rosmarin

Skær fennikel og rødløg i tynde både, og fordel dem i bunden af et ovnfast fad. Kom tomater i, og vend det sammen med rosmarinnåle, olie, salt, peber og hvidløg i tynde skiver. Skær citronen i skiver, og læg dem i fadet sammen med grøntsagerne. Læg fisken oven på, og bag det hele i 20 min. ved 200°C.

 

Energi pr. person: 1585KJ/379Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,9 g.
Kulhydrat: 2,1 g.
Fedt: 6,5 g.