HjemOpskrifterBagt laks med fennikel, tomat og rosmarin

Bagt laks med fennikel, tomat og rosmarin

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 fennikler
  • 2 rødløg
  • 350 g tomater
  • 2 friske rosmarinkviste
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og sort peber
  • 2 fed hvidløg
  • 4 laksefileter
  • 1 citron (usprøjtet)

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær fennikel og rødløg i tynde både, og fordel dem i bunden af et ovnfast fad.

  • 2.
    Kom tomater i, og vend det sammen med rosmarinnåle, olie, salt, peber og hvidløg i tynde skiver.

  • 3.
    Skær citronen i skiver, og læg dem i fadet sammen med grøntsagerne.

  • 4.
    Læg fisken oven på, og bag det hele i 20 min. ved 200°C.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5928 kj / 1417 kcal
Næringsindhold pr. 100g
343 kj / 82 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 32.6 %6.6 g
Kulhydrat: 13.3 %2.7 g
Fedt: 54.1 %5.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;