HjemOpskrifterBagt kulmulefilet med ærtepuré, ærter og urter

Bagt kulmulefilet med ærtepuré, ærter og urter

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 300 g frosne ærter
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2 spsk yoghurt 10%
  • salt og sort peber
  • 400 g kulmuler filet
  • 1 ærteskud
  • blandede krydderurt

Sådan gør du

  • 1.
    Blancher ærterne 2 min. i kogende vand og sigt vandet fra.

  • 2.
    Tag ¼ af ærterne fra og blend resten sammen med mayonnaise, sennep og græsk yoghurt.

  • 3.
    Smag til med salt og peber.

  • 4.
    Læg fisken med skindsiden nedad i en bradepande med bagepapir.

  • 5.
    Krydr fisken med lidt salt og bag den i 12 min. ved 190 °C.

  • 6.
    Kom fisken over på et fad og læg ærtepure, ærter, ærteskud og plukkede krydderurter over den bagte fisk.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3409 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
431 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 42.1 %10.7 g
Kulhydrat: 15.4 %3.9 g
Fedt: 42.5 %5.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;