Bagt kulmulefilet med ærtepuré, ærter og urter

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

300 g frosne ærter

3 spsk mayonnaise
1 spsk dijonsennep

2 spsk græsk yoghurt 10%
Salt og peber

400 g kulmulefilet
1 potte ærteskud

Blandede krydderurter
fx kørvel, estragon og dild

Sådan gør du

Blancher ærterne 2 min. i kogende vand og sigt vandet fra. Tag ¼ af ærterne fra og blend resten sammen med mayonnaise, sennep og græsk yoghurt. Smag til med salt og peber. Læg fisken med skindsiden nedad i en bradepande med bagepapir. Krydr fisken med lidt salt og bag den i 12 min. ved 190 °C. Kom fisken over på et fad og læg ærtepure, ærter, ærteskud og plukkede krydderurter over den bagte fisk.

 

Energi pr. person: 875KJ/209Kcal. 

 

Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 10,9 g.

Kulhydrat: 5,7 g.

Fedt: 4,4 g.