Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Julekager og konfekt
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Bagt kulmulefilet med ærtepuré, ærter og urter
Bagt kulmulefilet med ærtepuré, ærter og urter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
300 g frosne ærter
3 spsk mayonnaise
1 spsk dijonsennep
2 spsk greek yoghurt
salt og sort peber
400 g kulmuler filet
1 ærteskud
blandede krydderurter
SÅDAN GØR DU
1.
Blancher ærterne 2 min. i kogende vand og sigt vandet fra.
2.
Tag ¼ af ærterne fra og blend resten sammen med mayonnaise, sennep og græsk yoghurt.
3.
Smag til med salt og peber.
4.
Læg fisken med skindsiden nedad i en bradepande med bagepapir.
5.
Krydr fisken med lidt salt og bag den i 12 min. ved 190 °C.
6.
Kom fisken over på et fad og læg ærtepure, ærter, ærteskud og plukkede krydderurter over den bagte fisk.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3637 kj / 869 kcal
Næringsindhold pr. 100g
478 kj / 114 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
39.8 %
11.2 g
Kulhydrat:
13.3 %
3.7 g
Fedt:
46.9 %
6.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;