4 personer
300 g frosne ærter
3 spsk mayonnaise
1 spsk dijonsennep
2 spsk græsk yoghurt 10%
Salt og peber
400 g kulmulefilet
1 potte ærteskud
Blandede krydderurter
fx kørvel, estragon og dild
Blancher ærterne 2 min. i kogende vand og sigt vandet fra. Tag ¼ af ærterne fra og blend resten sammen med mayonnaise, sennep og græsk yoghurt. Smag til med salt og peber. Læg fisken med skindsiden nedad i en bradepande med bagepapir. Krydr fisken med lidt salt og bag den i 12 min. ved 190 °C. Kom fisken over på et fad og læg ærtepure, ærter, ærteskud og plukkede krydderurter over den bagte fisk.
Energi pr. person: 875KJ/209Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 10,9 g.
Kulhydrat: 5,7 g.
Fedt: 4,4 g.