Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Bagt hokkaido med yoghurt, tomater og ristede græskarkerner
Bagt hokkaido med yoghurt, tomater og ristede græskarkerner
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 hokkaido græskar
2 spsk olivenolie
salt og sort peber
1 tsk stødt spidskommen
0.5 tsk paprika
1.5 dl neutral yoghurt
1 bæger mynteblade
250 g cherrytomater
Sådan gør du
1.
Skær skallen af græskarret og del den i to.
2.
Skrab kernerne ud med en ske og gem.
3.
Del græskarret i både og vend dem i 1 spsk. olie, salt, peber og spidskommen.
4.
Bred dem ud på en bageplade med bagepapir og bag møre i ovnen ved 200°C i 20 min.
5.
Kom kerner med pulp i en gryde med kogende vand og giv dem et kort opkog på et par minutter.
6.
Tag dem op af vandet, skyl med koldt vand og pil så kødet fra kernerne.
7.
Kogningen gør at det er nemmere at fjerne kødet fra kernerne.
8.
Vend kernerne med 1 spsk olie, paprika og lidt salt og rist dem sprøde i ovnen på en bageplade med bagepapir ved 200°C i 10-15 min.
9.
Rør en dressing af yoghurt og halvdelen af mynten, finthakket.
10.
Smag til med salt og peber.
11.
Server de bagte græskarbåde med dressing, cherrytomater, resten af mynten og de ristede græskarkerner.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
Tilbehør
SPISETID opskrift
Salater
Vegetar
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2097 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
154 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
13 %
1.2 g
Kulhydrat:
34 %
3.1 g
Fedt:
53 %
2.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;