Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Bagt græskarsuppe med ristede kerner
Bagt græskarsuppe med ristede kerner
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Suppe
600 g rent græskar kød hokkaido græskar
2 spsk olivenolie
1 tsk havsalt
0.25 tsk stødt chili
1 tsk stødt koriander
2 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
150 g gulerødder i mindre stykker
150 g bladselleri i mindre stykker
1 liter grøntsagsbouillon
Ristede græskarkerner til topping
100 g kerner af hokkaido græskar
2 spsk olivenolie
1 tsk havsalt
pynt: creme fraiche 18%
1 tilbehør: groft brød
Sådan gør du
1.
Halvér græskar, skrab kernerne ud og gem dem.
2.
Skær skallen af Hokkaido græskar og skær kødet i store stykker.
3.
Læg dem på et stykke bagepapir på en bageplade og drys med olivenolie, seasalt, stødt chili og knuste koriander.
4.
Bages ved 200 grader i ca. 30 min. til stykkerne er gyldne og møre, alt afhængig af størrelsen på stykkerne.
5.
Varm olivenolie op i en gryde og sautér hvidløg, gulerødder og bladselleri i ca. 10 min.
6.
Kom de bagte stykker græskar sammen med grøntsagsbouillonen.
7.
Kog suppen i 15 min.
8.
Blendes med stavblender og smages til med salt og peber.
9.
Skyl græskarkernerne i koldt vand, kom dem på en bradepande og dup med køkkenrulle.
10.
Tør dem i ovn ved 200 grader i 20 min.
11.
Stil ovnen på 180 grader og dryp med olivenolie, seasalt og bag dem i ovnen ved 180 grader til de er gyldne, ristede og sprøde ca. 15 min.
12.
Servér i skåle, pynt med ristede græskarkerner, 1 spsk. cremefraiche og brød.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
Suppe
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4466 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
208 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
6 %
0.7 g
Kulhydrat:
24.9 %
3.0 g
Fedt:
69.1 %
3.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;