HjemOpskrifterBagt camenbert

Bagt camenbert

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 rødt æble
  • 250 g camembert 50+
  • 1 pære
  • ½ dl fast honning
  • 2- 3 friske rosmarinkviste (brug kun bladene)
  • 6 skiver brød /baguette

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rist brødet på en tør pande eller i ovnen til det er sprødt.

  • 2.
    Varm honning og rosmarinblade i en gryde til honningen er helt smeltet.

  • 3.
    Forvarm ovnen til 200 grader og bag camembert i ca. 10 minutter.

  • 4.
    Udkern æbler og pærer og skær dem i små tern.

  • 5.
    Hæld den varme rosmarinhonning over og vend det godt sammen.

  • 6.
    Server med det ristede brød og den varme camembert.

  • 7.
    Energi pr. person: 1251 Kj/ 298 kcal.

  • 8.
    Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 9,0 g.

  • 9.
    Kulhydrat: 19,5 g.

  • 10.
    Fedt: 8,55 g.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4862 kj / 1162 kcal
Næringsindhold pr. 100g
559 kj / 134 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.8 g
Protein: 24.6 %8.1 g
Kulhydrat: 72.4 %23.8 g
Fedt: 3 %0.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;