Bagt camenbert

30-60 min

Ingredienser

1 camembert 250 g

1 rødt æble

1 pære

½ dl fast honning

2-3 kviste rosmarin (brug kun bladene)

6 skiver brød/baguette

Rist brødet på en tør pande eller i ovnen til det er sprødt.

Varm honning og rosmarinblade i en gryde til honningen er helt smeltet. Forvarm ovnen til 200 grader og bag camembert i ca. 10 minutter. Udkern æbler og pærer og skær dem i små tern. Hæld den varme rosmarinhonning over og vend det godt sammen. Server med det ristede brød og den varme camembert.

Energi pr. person: 1251 Kj/  298 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,0 g.
Kulhydrat: 19,5 g.
Fedt: 8,55 g.

 

Rist brødet på en tør pande eller i ovnen til det er sprødt.

Varm honning og rosmarinblade i en gryde til honningen er helt smeltet. Forvarm ovnen til 200 grader og bag camembert i ca. 10 minutter. Udkern æbler og pærer og skær dem i små tern. Hæld den varme rosmarinhonning over og vend det godt sammen. Server med det ristede brød og den varme camembert.

Energi pr. person: 1251 Kj/  298 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,0 g.
Kulhydrat: 19,5 g.
Fedt: 8,55 g.

 

LÆS TILBUDSAVISEN