Bagel med kikærte spread

fork and spoon
Snacks
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


4 stk. Miss bagel fuldkorn med ramsløg og hvidløg



Kikærte spread:

1 ds. kikærter, skyllet 
og drænet, 240 g

1 spsk. tahin

Skal og saft af en 
usprøjtet citron

¼-½ chili, hakket

100 g apetina

½ dl olivenolie

Salt og kværnet peber



Fyld:

2 små rødløg i skiver

2 spsk. rødvinseddike

2 tsk. flydende honning

Lidt salt



Fyld/pynt:

Brøndkarse

Sådan gør du

Vend rødløg med eddike, sukker og salt og lad det marinere. Varm bagels i ovnen efter forskriften, lad dem køle af inden de halveres. Bland med stavblender alle ingredienser til kikærte spread sammen. Smør kikærte spread på begge sider af den bagte bagel, kom rødløgs ringe og brøndkarse i og pak dem til picnic kurven i bagepapir.