Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Baconsandwich med rødbede og spidskålsalat
Baconsandwich med rødbede og spidskålsalat
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
2 personer
1 rødbede
salt og sort peber
75 g bacon
250 g spidskål
1 bakke karse
saft fra ½ citron (usprøjtet)
50 g flødeost naturel 25%
4 skiver groft brød
SÅDAN GØR DU
1.
Kog rødbeden mør i letsaltet vand i 30-40 min.
2.
Lad den køle af og gnid skindet af.
3.
Skær den i meget tynde skiver – brug gerne et mandolinjern.
4.
Steg baconen sprød på en tør pande og lad det dryppe af på et par stykker køkkenrulle.
5.
Snit spidskålen fint og bland med klippet karse og citronsaft.
6.
Smag til med salt og peber.
7.
Smør brødene med flødeost.
8.
Læg tynde skiver rødbede på to af skiverne og top med bacon og spidskålsalat.
9.
Læg de sidste brødskiver på og klem lidt sammen.
10.
Del hver sandwich i to.
Grøntsager
Frokost
Sandwich
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4458 kj / 1065 kcal
Næringsindhold pr. 100g
499 kj / 119 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.5 g
Protein:
16.4 %
4.8 g
Kulhydrat:
51.8 %
15.2 g
Fedt:
31.8 %
4.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;