HjemOpskrifterBaconsandwich med rødbede og spidskålsalat

Baconsandwich med rødbede og spidskålsalat

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 1 rødbede
  • salt og sort peber
  • 75 g bacon
  • 250 g spidskål
  • 1 bakke karse
  • saft fra 0.5 citron (usprøjtet)
  • 50 g flødeost naturel
  • 4 skiver groft brød

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog rødbeden mør i letsaltet vand i 30-40 min.

  • 2.
    Lad den køle af og gnid skindet af.

  • 3.
    Skær den i meget tynde skiver – brug gerne et mandolinjern.

  • 4.
    Steg baconen sprød på en tør pande og lad det dryppe af på et par stykker køkkenrulle.

  • 5.
    Snit spidskålen fint og bland med klippet karse og citronsaft.

  • 6.
    Smag til med salt og peber.

  • 7.
    Smør brødene med flødeost.

  • 8.
    Læg tynde skiver rødbede på to af skiverne og top med bacon og spidskålsalat.

  • 9.
    Læg de sidste brødskiver på og klem lidt sammen.

  • 10.
    Del hver sandwich i to.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4541 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
572 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.8 g
Protein: 13.5 %4.5 g
Kulhydrat: 49.2 %16.5 g
Fedt: 37.3 %5.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;