Baconsandwich med rødbede og spidskålsalat

fork and spoon
Frokost
clock
30-60 min
Baconsandwich med rødbede og spidskålsalat
Del med en ven

Ingredienser

2 personer

1 stor rødbede

Salt og sort peber

75 g bacon i skiver

250 g spidskål

1 lille bakke karse

Saft af ¼ citron

50 g flødeost

4 skiver groft brød

Sådan gør du

Kog rødbeden mør i letsaltet vand i 30-40 min. Lad den køle af og gnid skindet af. Skær den i meget tynde skiver – brug gerne et mandolinjern. Steg baconen sprød på en tør pande og lad det dryppe af på et par stykker køkkenrulle. Snit spidskålen fint og bland med klippet karse og citronsaft. Smag til med salt og peber. Smør brødene med flødeost. Læg tynde skiver rødbede på to af skiverne og top med bacon og spidskålsalat. Læg de sidste brødskiver på og klem lidt sammen. Del hver sandwich i to.

 

Energi pr. person: 2723KJ/651Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,5 g.
Kulhydrat: 18,3 g.
Fedt: 4,7 g.