Avocadosalat med spicy rejer

fork and spoon
Forret
clock
30-60 min
Avocadosalat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 avocado i grove tern
Dryppet med økologisk citronsaft

200 g rejer
1 spsk. olie til stegning
½ tsk. Chiliflager
½ tsk. seasalt

50 g Napolitana salat
200 g Romantic tomater
1 økologisk citron
10 g dildkviste
½ dl olie-eddikedressing

8 skiver italiensk Ciabattabrød, grillet (150g)
16 tynde skiver Gedeost ca. 150 g

Pynt: revet skal af Citron

Sådan gør du

Grill Ciabattabrød på grillpande. Tænd ovn på 225 grader. Kom 2 skiver gedeost på hvert stykke grillet ciabattabrød og kom brødstykkerne på bageplade med bagepapir i ovn i ca. 4-6 min til osten er smeltet. Lad bruschetta afkøle på rist.

Afdryp rejerne og dup dem tørre med køkkenrulle. Varm en pande op ved høj varme, kom olie på og sauter rejerne i ca. 2 min. kom chiliflager og salt ved. Tag dem af panden og lad dem køle lidt af.

Anret 4 flotte tallerkener med 2 bruschetta med gedeost på hver. Fordel grove stykker af avocado, spicy rejer, napolitana salat, dildkviste, halve cherrytomater og lidt citronsaft og skal som pynt.

Lige inden servering dryppes olie-eddikedressing over. Servér straks.  

Energi pr. person: 1822 kJ / 434 kcal
Energifordeling pr. 100g
Protein: 19 %
Fedt: 55 %
Kulhydrat: 26 %