Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Avocadosalat med spicy rejer
Avocadosalat med spicy rejer
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 avocadoer i grove tern
dryppet med friskpresset citronsaft
200 g rejer
1 spsk olie til stegning
0.5 tsk tørret chiliflage
0.5 tsk havsalt
50 g napolitana salat
200 g romantic tomater
1 citron (usprøjtet)
10 g frisk dild
0.5 dl olie-eddikedressing
8 skiver ciabattabrød, grillet
150 g friske gedeoste i tynde skiver
pynt: revet citronskal (usprøjtet)
Sådan gør du
1.
Grill Ciabattabrød på grillpande.
2.
Tænd ovn på 225 grader.
3.
Kom 2 skiver gedeost på hvert stykke grillet ciabattabrød og kom brødstykkerne på bageplade med bagepapir i ovn i ca. 4-6 min til osten er smeltet.
4.
Lad bruschetta afkøle på rist.
5.
Afdryp rejerne og dup dem tørre med køkkenrulle.
6.
Varm en pande op ved høj varme, kom olie på og sauter rejerne i ca. 2 min. kom chiliflager og salt ved.
7.
Tag dem af panden og lad dem køle lidt af.
8.
Anret 4 flotte tallerkener med 2 bruschetta med gedeost på hver.
9.
Fordel grove stykker af avocado, spicy rejer, napolitana salat, dildkviste, halve cherrytomater og lidt citronsaft og skal som pynt.
10.
Lige inden servering dryppes olie-eddikedressing over.
11.
Servér straks.
Fisk og skaldyr
Forret
Salater
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9305 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
679 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.9 g
Protein:
13.9 %
5.6 g
Kulhydrat:
32.8 %
13.1 g
Fedt:
53.3 %
9.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;