HjemOpskrifterAvocadosalat med spicy rejer

Avocadosalat med spicy rejer

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 avocadoer i grove tern
  • dryppet med friskpresset citronsaft
  • 200 g rejer
  • 1 spsk olie til stegning
  • 0.5 tsk tørret chiliflage
  • 0.5 tsk havsalt
  • 50 g napolitana salat
  • 200 g romantic tomater
  • 1 citron (usprøjtet)
  • 10 g frisk dild
  • 0.5 dl olie-eddikedressing
  • 8 skiver ciabattabrød, grillet
  • 150 g friske gedeoste i tynde skiver
  • pynt: revet citronskal (usprøjtet)

Sådan gør du

  • 1.
    Grill Ciabattabrød på grillpande.

  • 2.
    Tænd ovn på 225 grader.

  • 3.
    Kom 2 skiver gedeost på hvert stykke grillet ciabattabrød og kom brødstykkerne på bageplade med bagepapir i ovn i ca. 4-6 min til osten er smeltet.

  • 4.
    Lad bruschetta afkøle på rist.

  • 5.
    Afdryp rejerne og dup dem tørre med køkkenrulle.

  • 6.
    Varm en pande op ved høj varme, kom olie på og sauter rejerne i ca. 2 min. kom chiliflager og salt ved.

  • 7.
    Tag dem af panden og lad dem køle lidt af.

  • 8.
    Anret 4 flotte tallerkener med 2 bruschetta med gedeost på hver.

  • 9.
    Fordel grove stykker af avocado, spicy rejer, napolitana salat, dildkviste, halve cherrytomater og lidt citronsaft og skal som pynt.

  • 10.
    Lige inden servering dryppes olie-eddikedressing over.

  • 11.
    Servér straks.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9305 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
679 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.9 g
Protein: 13.9 %5.6 g
Kulhydrat: 32.8 %13.1 g
Fedt: 53.3 %9.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;