HjemOpskrifterAvocadomousse med laksetatar

Avocadomousse med laksetatar

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 avocadoer
  • 100 g flødeost naturel
  • saft af 0.5 limefrugt
  • 0.5 blad husblas
  • 0.5 pasteuriseret æggehvide
  • 200 g røget laks i skiver
  • 1 bundt frisk dild
  • 1 skalotteløg
  • salt & sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom avocadokødet i en foodprocessor sammen med flødeost og limesaft.

  • 2.
    Blend det sammen til en creme.

  • 3.
    Udblød husblas i koldt vand.

  • 4.
    Vrid vandet af og opløs husblassen i 1 spsk kogende vand.

  • 5.
    Blend den flydende husblas sammen med avocadocremen.

  • 6.
    Smag til med salt.

  • 7.
    Pisk æggehviden stiv og vend forsigtigt i avocadocremen.

  • 8.
    Fyld cremen i 4 serveringsglas, dæk med plastfolie og kom i køleskabet 1 time eller mere.

  • 9.
    Skær laksen i små tern og hak dilden groft.

  • 10.
    Skær skalotteløg i små tern.

  • 11.
    Vend laksen med dild og løg og krydr med peber.

  • 12.
    Ved servering pyntes avocadomoussen med laksetatar.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4646 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
725 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.0 g
Protein: 19.5 %8.3 g
Kulhydrat: 5.7 %2.4 g
Fedt: 74.8 %14.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;