4 personer
1 lille romainesalat, ca. 250 g
1 mango
2 avocadoer
100 g hytteost
2 spsk hvidvinseddike
1 spsk flydende honning
1 tsk salt
1 pose cashewnødder
2 spsk sesamfrø
Pynt: Bredbladet oregano
Fjern de yderste blade af salaten, halvér salathovedet og skær bunden af. Skyl salaten og snit den fint. Skræl mangofrugten, fjern stenen og skær den i tynde skiver. Del avocadoerne, fjern stenene og skær dem ud i skiver. Vend salaten sammen med mango og avocado.
Vend hytteosten sammen med eddike, honning og salt. Smag til. Rist cashewnødderne på en tør pande i ca. 3 minutter, til de er gyldne. Hak dem groft. Vend hytteostdressingen sammen med salaten, og gem lidt til pynt. Anret salaten i en skål og top med cashewnødder og sesamfrø. Pynt med bredbladet oregano og servér straks.
Energi pr. person: 1311 kJ / 312 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4 g.
Fedt: 8 g.
Kulhydrat: 9 g.