Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Avocado-mangosalat med cashewnødder og hytteost

0-30 min
4 personer

Ingredienser

1 lille romainesalat, ca. 250 g

1 mango

2 avocadoer

100 g hytteost

2 spsk hvidvinseddike

1 spsk flydende honning

1 tsk salt

1 pose cashewnødder

2 spsk sesamfrø

 

Pynt: Bredbladet oregano

Om råvarerne

Fjern de yderste blade af salaten, halvér salathovedet og skær bunden af. Skyl salaten og snit den fint. Skræl mangofrugten, fjern stenen og skær den i tynde skiver. Del avocadoerne, fjern stenene og skær dem ud i skiver. Vend salaten sammen med mango og avocado.

Vend hytteosten sammen med eddike, honning og salt. Smag til. Rist cashewnødderne på en tør pande i ca. 3 minutter, til de er gyldne. Hak dem groft. Vend hytteostdressingen sammen med salaten, og gem lidt til pynt. Anret salaten i en skål og top med cashewnødder og sesamfrø. Pynt med bredbladet oregano og servér straks.

 

Energi pr. person: 1311 kJ / 312 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4 g.
Fedt: 8 g.
Kulhydrat: 9 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Avocado-mangosalat

Fjern de yderste blade af salaten, halvér salathovedet og skær bunden af. Skyl salaten og snit den fint. Skræl mangofrugten, fjern stenen og skær den i tynde skiver. Del avocadoerne, fjern stenene og skær dem ud i skiver. Vend salaten sammen med mango og avocado.

Vend hytteosten sammen med eddike, honning og salt. Smag til. Rist cashewnødderne på en tør pande i ca. 3 minutter, til de er gyldne. Hak dem groft. Vend hytteostdressingen sammen med salaten, og gem lidt til pynt. Anret salaten i en skål og top med cashewnødder og sesamfrø. Pynt med bredbladet oregano og servér straks.

 

Energi pr. person: 1311 kJ / 312 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4 g.
Fedt: 8 g.
Kulhydrat: 9 g.