HjemOpskrifterAvocado-mangosalat med cashewnødder og hytteost

Avocado-mangosalat med cashewnødder og hytteost

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 mangofrugt
  • ca. 250 g romainesalat
  • 2 avocadoer
  • 100 g Arla Karolines Køkken® Hytteost 4%
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk flydende honning
  • 1 tsk salt
  • 100 g cashewnødder
  • 2 spsk sesamfrø
  • pynt: frisk oregano

Sådan gør du

  • 1.
    Fjern de yderste blade af salaten, halvér salathovedet og skær bunden af.

  • 2.
    Skyl salaten og snit den fint.

  • 3.
    Skræl mangofrugten, fjern stenen og skær den i tynde skiver.

  • 4.
    Del avocadoerne, fjern stenene og skær dem ud i skiver.

  • 5.
    Vend salaten sammen med mango og avocado.

  • 6.
    Vend hytteosten sammen med eddike, honning og salt.

  • 7.
    Smag til.

  • 8.
    Rist cashewnødderne på en tør pande i ca. 3 minutter, til de er gyldne.

  • 9.
    Hak dem groft.

  • 10.
    Vend hytteostdressingen sammen med salaten, og gem lidt til pynt.

  • 11.
    Anret salaten i en skål og top med cashewnødder og sesamfrø.

  • 12.
    Pynt med bredbladet oregano og servér straks.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6356 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
577 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.8 g
Protein: 12.8 %4.4 g
Kulhydrat: 22.9 %7.8 g
Fedt: 64.3 %10.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;