Asiatisk rødkålsslaw

0-30 min

Ingredienser

400 g rødkål.
150 g gulerødder.
½ bdt forårsløg.
1 spsk finthakket ingefær.
3 spsk soja.
1 spsk sesam-olie.
1 lime.
1 spsk brun farin.
1 spsk sesamfrø.

Snit rødkålen fint. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Snit forårsløg. Bland alle grønt-sagerne sammen med hakket ingefær. Lav en dressing af soja, sesamolie, saften fra en lime, brun farin og sesamfrø. Bland salaten med dressingen – gerne et par timer før den spises, så dressingen mørner grøntsagerne.

Energi pr. person: 441KJ/105Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,7 g.
Kulhydrat: 8,7 g.
Fedt: 2,6 g.

 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Asiatisk rødkålsslaw

Snit rødkålen fint. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Snit forårsløg. Bland alle grønt-sagerne sammen med hakket ingefær. Lav en dressing af soja, sesamolie, saften fra en lime, brun farin og sesamfrø. Bland salaten med dressingen – gerne et par timer før den spises, så dressingen mørner grøntsagerne.

Energi pr. person: 441KJ/105Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,7 g.
Kulhydrat: 8,7 g.
Fedt: 2,6 g.

 

LÆS TILBUDSAVISEN