Asiatisk rødkålsslaw

fork and spoon
Tilbehør
clock
0-30 min
Asiatisk rødkålsslaw
Del med en ven

Ingredienser

2 personer

400 g rødkål.
150 g gulerødder.
½ bdt forårsløg.
1 spsk finthakket ingefær.
3 spsk soja.
1 spsk sesam-olie.
1 lime.
1 spsk brun farin.
1 spsk sesamfrø.

Sådan gør du

Snit rødkålen fint. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Snit forårsløg. Bland alle grønt-sagerne sammen med hakket ingefær. Lav en dressing af soja, sesamolie, saften fra en lime, brun farin og sesamfrø. Bland salaten med dressingen – gerne et par timer før den spises, så dressingen mørner grøntsagerne.

Energi pr. person: 441KJ/105Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,7 g.
Kulhydrat: 8,7 g.
Fedt: 2,6 g.