HjemOpskrifterAsiatisk kyllingespyd

Asiatisk kyllingespyd

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 tsk ristede sesamfrø
  • 800 g kyllingefilet
  • 1 bæger frisk koriander
marinade
  • 1 spsk korianderfrø
  • 1 spsk hakket citrongræs
  • 1 hakket chili
  • 1 limefrugt
  • 1 spsk honning
  • 1 tsk sesamolie
  • ¾ dl olivenolie
  • ½ tsk salt
  • friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rist korianderfrø på en varm pande.

  • 2.
    Hak citrongræs og chili.

  • 3.
    Riv limeskal.

  • 4.
    Kom alle 4 ingredienser i en morter, og kværn det godt.

  • 5.
    Tilsæt limesaft, honning, sesamolie, olivenolie, salt og friskkværnet sort peber.

  • 6.
    Sæt et spyd i enderne på inderfileterne.

  • 7.
    Grill dem på en varm grillpande eller på grillen i ca. 8-10 minutter, til de er gennemstegte og gyldenbrune.

  • 8.
    Pensl løbende med marinaden.

  • 9.
    Servér kyllingespyddene på et fad.

  • 10.
    Drys med ristede sesamfrø og frisk koriander.

  • 11.
    Tip: Servér gerne sammen med en frisk asiatisk nudelsalat.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6764 kj / 1617 kcal
Næringsindhold pr. 100g
657 kj / 157 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 43.3 %16.7 g
Kulhydrat: 6 %2.3 g
Fedt: 50.7 %9.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;