Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Arabiske lammekoteletter med dry rub, tomater og ris-pilau med stegte løg
Arabiske lammekoteletter med dry rub, tomater og ris-pilau med stegte løg
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 tsk stødt koriander
900 g lammekoteletter
0.5 tsk stødt kanel
0.5 tsk stødt allehånde
1 tsk stødt spidskommen
salt og sort peber
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
150 g græsk yoghurt
1 dl mynteblade
250 g cherrytomater
ris-pilau:
3 dl basmatiris
4.5 dl vand
0.5 tsk groft salt
1 spsk smør
2 store løg
1 spsk olivenolie
1 tsk stødt spidskommen
0.5 tsk stødt kanel
salt og sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Bland koriander med kanel, allehånde og spidskommen og krydr godt med salt og peber.
2.
Gnid kødet med olivenolie, knust hvidløg og krydderblandingen.
3.
Lad dem trække mindst 30 min.
4.
Kom ris i en gryde sammen med vand og salt.
5.
Når vandet koger, tilsættes smør.
6.
Sænk temperaturen og lad risene simre ved i 12 min. under låg.
7.
Sluk for varmen og lad dem trække i 10.
8.
Mens risene koger, skæres løg i strimler og steges bløde i en pande med olivenolie.
9.
Efter 10 min. tilsættes spidskommen og kanel.
10.
Krydr med salt og godt med sort peber.
11.
Vend løgene i de færdige ris og drys med lidt af mynten.
12.
Grill lammekoteletterne ved høj varme i 3-4 min. pr. side.
13.
Kom yoghurten i bunden af et fad og top med tomater og hakket mynte.
14.
Kom de grillede lammekoteletter over.
Lam
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15209 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
679 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.5 g
Protein:
23.1 %
9.2 g
Kulhydrat:
25 %
10.0 g
Fedt:
51.9 %
9.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;